28 april 2020 Lange wachtrijen voor het Recycleplein

Lange wachtrijen voor het Recycleplein

Naar het Recycleplein?

Houd rekening met lange wachtrijen!

De wachtrijen op de Recyclepleinen nemen toe, nu veel mensen hun huis opruimen. Maar uw en onze gezondheid staan voorop: vanwege het Coronavirus worden slechts vijf auto's tegelijk op het Recycleplein toegelaten. Zo kan de dienstverlening op een veilige manier doorgaan. De drukte leidt echter tot lange wachtrijen. Overweeg daarom uw bezoek uit te stellen als het niet dringend noodzakelijk is.

Verder wijzen we u er graag op dat bezoekers in een wachtrij gewaarschuwd worden wanneer zij niet meer voor sluitingstijd het plein op kunnen. Vanaf enig moment voor sluitingstijd laten wij de rij dus niet meer aangroeien. 

Mocht u toch naar het Recycleplein gaan, volg dan de aanwijzingen van de acceptant en houd rekening met onze richtlijnen. Wij proberen onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan en hopen daarbij op uw begrip en medewerking! Meer over onze dienstverlening in deze bijzondere tijd vindt u op de actiepagina. 

Test druktemeter

Hoe actueel: de vraag hoe het aantal bezoekers op het Recycleplein beter gereguleerd kan worden. Nog voor de Coronacrisis uitbrak, leefde die vraag bij Circulus-Berkel. Een proef met een WTM-pod is uitgevoerd op het Recycleplein aan Aruba 16 in Apeldoorn. Daarmee konden bezoekers voordat ze op pad gingen, op circulus-berkel.nl zien hoe druk het was. De test is inmiddels geëindigd en de ervaringen worden op een rij gezet. 

 

 

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws