Inzameling BEST-tassen

Heeft u boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed of textiel over en wilt u de spullen wegdoen? Denk dan aan de BEST-tas!

 

Minder restafval, meer grondstoffen hergebruiken en werkplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt: dat is de BEST-tas. Met de groene tas van recycled kunststof zamelen we boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed en textiel huis-aan-huis in. De spullen mogen in goede of slechte staat zijn. Wie een BEST-tas aan de weg heeft gezet, krijgt gratis een nieuwe tas in de bus.

De BEST-tas is een initiatief van Circulus-Berkel en uw gemeente in samenwerking met Foenix, Het Goed, 2Switch, Aktief Groep, Delta, Sallcon, Weee Nederland en Leger des Heils Reshare.

Doe ook mee!

Lees meer informatie over de BEST-tas in uw gemeente:

 

BEST-tas nog makkelijker!

In de loop van 2019 komt er een aanpassing aan de BEST-tas. Zet u een gevulde BEST-tas aan de weg, dan doet de inzamelaar die uw tas ophaalt meteen een nieuwe tas bij u in de brievenbus. De QR-code verdwijnt. Ook komen er meer ophaalpunten waar u een nieuwe BEST-tas kunt ophalen. In 2019 volgt hierover meer informatie.

Gepubliceerd op 12 oktober 2018