27 november 2019 Raadpleeg de digitale kalender en app voor inzameldagen

Raadpleeg de digitale kalender en app voor inzameldagen

Het nieuwe jaar komt er weer bijna aan. Wilt u weten wanneer de inzamelwagen bij u langskomt voor het GFT, PMD en oud papier? Bekijk dan de digitale afvalkalender van Circulus-Berkel. Of gebruik de Afvalvrij app met inzameldata. In Doesburg verschijnt geen papieren afvalkalender meer.

In veel gemeenten is de laatste jaren de knoop doorgehakt om de afvalkalender alleen nog digitaal te verspreiden. Dat zorgt voor kostenbesparing en levert milieuwinst op doordat er minder papier verbruikt wordt. Ook de gemeente Doesburg is om die redenen overgestapt op de digitale afvalkalender.

Digitale kalender

Circulus-Berkel biedt op deze website een digitale kalender aan. Na het intypen van uw postcode en huisnummer verschijnen in het beeldscherm alle inzameldata die voor u gelden. U kunt de kalender bewaren als pdf, uitprinten of in uw digitale agenda zetten.

 Naar de digitale afvalkalender 

Afvalvrij App

U kunt ook de app met inzameldagen gebruiken. De app biedt tevens een handige wat-hoort-waar zoekfunctie. U vindt de app in de App Store en Google Play via de zoekterm Afvalvrij of druk op een van onderstaande knoppen. Zo heeft u de inzameldagen altijd bij de hand.

Download de app voor Android 

 Download de app voor IOS 

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws