03 januari 2020 BEST-tas aanmelden Bronckhorst

BEST-tas aanmelden Bronckhorst

De BEST-tas is een handig hulpmiddel voor het apart inleveren van boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed en textiel. In Bronckhorst wordt de tas voortaan gratis bij u aan huis opgehaald na aanmelding. Aanmelden kan vanaf nu online en telefonisch bij Circulus-Berkel.

Aanmelden voor het laten ophalen van de BEST-tas kunt u online regelen. U kunt uw BEST-tas ook telefonisch aanmelden bij Circulus-Berkel via 0900 9552. U betaalt voor dit nummer uw gebruikelijke belkosten, geen toeslag. Uw inzameldagen vindt u in de digitale afvalkalender.

Maatjesteam

De BEST-tas wordt in Bronckhorst zes keer per jaar opgehaald door het Maatjesteam van de gemeente Bronckhorst. Zij halen na aanmelding de tas gratis bij u op en doen een nieuwe tas bij u in de bus. U hoeft niet thuis te zijn voor het ophalen van de BEST-tas. U zet de tas op de inzameldag om uiterlijk 7.30 uur aan de weg. Woont u binnen de bebouwde kom, doe dit dan voor uw huis. Woont u in het buitengebied? Zet de tas dan op de aanbiedplaats van uw containers.

Goede of slechte staat

De BEST-tas is voor boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed en textiel. Uw spullen mogen in goede of slechte staat zijn. Denk aan de medewerkers die de tassen inzamelen en uitpakken: zorg dat de tas nog te tillen is en stop er alleen spullen in die erin thuishoren. Doe beslist geen glas, aardewerk of scherpe voorwerpen in de tas. Maak de volle tas goed dicht. Heeft u uw volle BEST-tas wel aangemeld maar is deze niet meegenomen? Of heeft u na het ophalen geen nieuwe tas in de bus gehad? Het Maatjesteam lost het graag voor u op. Klik hier om contact op te nemen.

Tas bestellen of ophalen

Heeft u geen BEST-tas meer? Bestel deze dan gratis hier of haal ‘m gratis op bij een van de afhaalpunten.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws