20 december 2018 Weten wanneer de container aan de weg kan?

Weten wanneer de container aan de weg kan?

Wanneer kan de container aan de weg?

Gebruik de digitale afvalkalender of de app!

Het nieuwe jaar komt er al weer bijna aan. Wilt u weten wat uw inzameldagen in 2019 zijn? Raadpleeg dan de digitale afvalkalender op www.circulus-berkel.nl. Of gebruik de speciale app met inzameldata. In de gemeente Zutphen verschijnt geen papieren afvalkalender meer.

In veel gemeenten is de laatste jaren de knoop doorgehakt om de afvalkalender alleen nog digitaal te verspreiden. Dat zorgt voor kostenbesparing en levert milieuwinst op doordat er minder papier verbruikt wordt.  Ook de gemeente Zutphen is om die redenen overgestapt op de digitale afvalkalender.

Digitale afvalkalender

De digitale afvalkalender kunt u bewaren als pdf, uitprinten of in uw digitale agenda zetten. Na het intypen van uw postcode en huisnummer verschijnen op het beeldscherm alle inzameldata die voor uw adres gelden. Dus zowel het restafval, gft, papier, pmd, zwarte kratje (glas) als de BEST-tas.

Afvalvrij-app

Of gebruik de app met inzameldagen. U vindt de app in de App store en Google play via de zoekterm Afvalvrij. Zo heeft u de inzameldagen altijd bij de hand. De app heeft nu ook een zoekfunctie: zo weet u eenvoudig wat u waar kwijt kunt.

Print

Wie geen beschikking heeft over een PC of smartphone kan een eenvoudige print met persoonlijke inzameldagen aanvragen bij Circulus-Berkel.

Contact

Vragen over de inzameling of afval scheiden? Neem contact op met Circulus-Berkel. Wij helpen u graag verder!

  Naar de digitale afvalkalender en info over de app 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws