17 maart 2017 BEST-tas nu ook verkrijgbaar bij 2Switch Zutphen

BEST-tas nu ook verkrijgbaar bij 2Switch Zutphen

BEST-tas nu ook verkrijgbaar bij 2Switch

Bij 2Switch aan de Skagerrakstraat 1a in Zutphen is een afhaalpunt voor de BEST-tas geopend. Wie een nieuwe BEST-tas wil, kan deze nu ook gratis bij de kringloopwinkel ophalen.

 

 

De BEST-tas is een stevige tas voor de recycling van Boeken, kleine Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel. De spullen mogen in goede of in slechte staat zijn. Sociaal werkvoorzieningschap Delta zamelt de tassen huis-aan-huis in op dezelfde dag als het zwarte kratje met glas en de doorzichtige zak met PMD. 

Gratis nieuwe tas

Wie een gevulde BEST-tas aan de weg heeft gezet, krijgt automatisch een nieuwe tas thuisgestuurd. De BEST-tassen worden zes keer per jaar verspreid. De eerstvolgende bezorgperiode is van 21 t/m 24 maart. Wie nog niet eerder meegedaan heeft of de tas kwijt is, kan gratis een tas ophalen bij 2Switch of aanvragen bij Circulus-Berkel. Ga naar het digitaal loket om een BEST-tas aan te vragen  Is er haast geboden met het ontvangen van een nieuwe BEST-tas? Dan kunt u het beste ons Servicenummer bellen: 0900 9552.

Goed bezig, best makkelijk

Met de tas winnen we grondstoffen terug en verminderen we de hoeveelheid restafval. Dat is winst voor het milieu. Bovendien levert de inzameling en sortering sociale werkgelegenheid op. De BEST-tas is een initiatief van de gemeente Zutphen, Circulus-Berkel en kringloopbedrijf 2Switch.  

 Lees meer over de BEST-tas 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws