Collega's in de spotlights 

Onlangs zetten we Circulus-Berkel-helden in het zonnetje! We lieten onze collega's - in het groen, grijs en het afval - extra weten dat ze gewaardeerd en gezien worden. Dat deden we op het werk, maar ook in de krant en op social media. Ook vroegen we iedere dag een collega over zijn of haar werk te vertellen. Wat doen ze zoal? Hoe ziet hun dag eruit? Portretten en verhalen op een rij. 

Martin is heel blij met zijn baan bij CB Martin is heel blij met zijn baan bij CB Vrijdag 5 maart 2021 - Martin Sangers was machinesteller en is nu medewerker op ons Recycleplein in Doesburg. Hij werkt sinds 3 jaar bij Circulus-Berkel en is blij met zijn werk. Lees hier verder "Mooiste werk? Met de zijlader op pad!" Donderdag 4 maart - Carole Broijl werkt al tien jaar bij Circulus-Berkel. Als chauffeur-belader zorgt ze dagelijks voor het legen van de groene, blauwe, oranje en grijze containers. Maar ook springt ze regelmatig bij als weegmeester op het Recycleplein. Wat haar werk zo leuk maakt? De afwisseling! Lees hier verder Remco: een civieltechnische allrounder Remco: een civieltechnische allrounder Woensdag 3 maart - Straatwerk, plaatsen van borden, straatmeubilair of palen, met de hoogwerker op pad bij monteren van verkiezingsborden, kolken of rioolherstel; Remco is een allrounder. Met vaste teammaat Edgar draait hij ook zijn hand niet om voor groenwerkzaamheden. “Sinds dik een jaar zetten we daar een eigen minikraan voor in, zo zijn we flexibel en reageren we vlot op eventuele (spoed)meldingen.” Lees hier verder Het sleutelen zit Theo in het bloed Het sleutelen zit Theo in het bloed Dinsdag 2 maart - Theo werkt sinds ruim een jaar in de Fietsenwerkplaats van Circulus-Berkel, waar compleet nieuwe fietsen worden gebouwd van gerecyclede onderdelen en fietsen worden opgeknapt. "Ik heb hier het afgelopen jaar heel veel geleerd". Rogier van der Poel en Luc Zwijssen zijn de werkcoaches van Theo.  Lees hier verder Erwin: ‘Veegdienst is zeven dagen per week actief!’ Erwin: ‘Veegdienst is zeven dagen per week actief!’ Maandag 1 maart - Erwin Hoogenboom werkt twintig jaar bij Circulus-Berkel. Begonnen als chauffeur-belader werkt nu al zo’n 13 jaar als veegmachinist. Eerst in Apeldoorn, inmiddels in zijn geliefde Deventer (een vast grapje: "Aan de goede kant van de IJssel"). Lees hier verder

Nieuws

Het is de Week van onze helden...

Het is de Week van onze helden...

Deze week zetten we onze collega’s in het zonnetje

Doet u ook mee? Steek eens een duim op als u onze mensen tegenkomt, zwaai even of verras ze met een compliment. Ideeën en adressen vindt u op onze nieuwspagina.