28 januari 2020 Wijzigingen gemeentewerf Twello en waar u na 14 februari terecht kunt.

Wijzigingen gemeentewerf Twello en waar u na 14 februari terecht kunt.

Er vinden wijzigingen plaats die voor u belangrijk zijn. De gemeentewerf aan de Jupiterweg 2 in Twello sluit; de inzameling van KCA gaat naar het parkeerterrein Sportpark Zuiderlaan in Twello.

Wijzigingen gemeentewerf Twello

Op de gemeentewerf aan de Jupiterweg 2 in Twello kunt u voor de laatste keer terecht op 14 februari tussen 15.00 en 18.00 uur voor het gratis inleveren van kleine hoeveelheden recyclebaar afval en KCA dat afkomstig is van huishoudens. 

Daarna wijzigt het volgende voor u:

KCA naar Sportpark Zuiderlaan

De inzameling van KCA blijft, maar op een andere plek, namelijk het parkeerterrein van Sportpark Zuiderlaan in Twello. U kunt daar terecht vanaf vrijdag 13 maart van 15.00 - 18.00 uur en vanaf die dag weer elke tweede vrijdag van de maand. Houd u er rekening mee dat Circulus-Berkel alleen KCA uit huishoudens accepteert? Circulus-Berkel heeft geen vergunning voor het innemen van KCA afkomstig uit bedrijven.

Nieuw Recycleplein in Deventer

Vanaf maandag 9 maart kunt u terecht op het nieuwe Recycleplein in Deventer aan de Westfalenstraat 5, tegenover het oude Recycleplein. 

Welkom op alle Recyclepleinen 

U bent ook welkom op de Recyclepleinen in Zutphen, Apeldoorn en Vaassen. 

Informatie over de tarieven die gelden op deze Recyclepleinen vindt u op de pagina circulus-berkel.nl/tarieven. U betaalt op deze Recyclepleinen de tarieven zonder pas. 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws