Afvalkalender 2019 klaar voor gebruik

De afvalkalender voor 2019 is klaar voor gebruik.

De afvalkalender en alle overige informatie vindt u vanaf nu op www.circulus-berkel.nl en in de Afvalvrij App. De afvalkalender wordt niet meer gepubliceerd in het Voorster Nieuws. 

Hieronder lichten we de mogelijkheden toe.

Afvalkalender op www.circulus-berkel.nl

Na het intypen van uw postcode en huisnummer kunt u de inzameldata inzien die gelden voor uw adres. De kalender wordt weergegeven in een maandoverzicht en in een overzicht met eerstvolgende data. Daarnaast kunt u de kalender importeren in uw eigen Outlookagenda of een jaaroverzicht maken in PDF, downloaden en eventueel printen. 

 Ga naar startscherm afvalkalender 

De Afvalvrij App

De Afvalvrij App vindt u in de App store of Play Store. Zoek hiervoor op de term Afvalvrij. De app geeft de inzameldata weer. Ook kunt u een notificatie instellen zodat u een seintje krijgt wanneer de container aan de weg moet. Verder laat de app zien wat de spelregels zijn bij inzameling. Ook kunt u in de Afvalwegwijzer opzoeken in welke bak welk afval hoort. 

 Ga naar Afvalvrij App in App store 

 Ga naar Afvalvrij App in Play Store 

Oud papier

De inzameling van papier gebeurde tot nu toe een keer per maand op zaterdag. Die inzameling wordt per 1 februari 2019 verplaatst naar een dag door de week. Op dit moment is nog niet bekend welke dag dat wordt. 

Raadpleeg het overzicht om de inzameldata te zien die gelden voor januari 2019.

 Inzameldata oud papier januari 2019 

 

Gepubliceerd op 19 november 2018