Stilema is het eerste klas warenhuis voor tweedehands goederen van Circulus-Berkel. Er werken beroepskrachten, vrijwilligers en mensen met een beperking of een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Ook is er een werkplaats waar goederen worden gecontroleerd en gerepareerd.

 

Circulus-Berkel is op zoek naar een werkbegeleider werkplaats voor Kringloopcentrum Stilema in Vaassen. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder.

Als werkbegeleider stuur je, samen met de teamleider van de werkplaats, ongeveer 30 medewerker aan bij Kringloopcentrum Stilema. Volwassen medewerkers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en medewerkers met een beperking die een dagbestedingsindicatie hebben.
Samen met de medewerkers zorg je ervoor dat de werkzaamheden in de winkel en de werkplaats op de juiste manier worden uitgevoerd, passend bij het vastgestelde uitvoeringsbeleid. Zelf werk je mee aan de uitvoering van de taken.

Dit ga je doen

Je geeft - op een inspirerende en coachende manier - leiding aan medewerkers, waaronder ook vrijwilligers en mensen met dagbesteding en/of re-integratietrajecten. Operationeel geef je leiding aan facilitaire zaken en je plant, coördineert en controleert de werkzaamheden van de afdeling.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkplaats (sorteren en repareren van wit- en bruingoed en fietsen, de transport en logistiek van de rest stromen).
Verder onderhoud je een goede relatie met opdrachtgevers, leveranciers en instellingen en natuurlijk goede contacten met externe instanties in het kader van de begeleiding van deelnemers.
Natuurlijk horen administratieve werkzaamheden en het verrichten van overige voorkomende kringloopwerkzaamheden ook tot de functie. Je signaleert knelpunten,  doet verbetervoorstellen en handelt klachten en schades af.
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieubeleid (KVGM) op basis van het KVGM-managementsysteem van de onderneming en overige kwaliteitssystemen.
Als het nodig is vervang je de teamleider.

Dit is je profiel

Je bent een teamspeler die hulpvaardig, geduldig maar ook doortastend is. Je bent zelfstandig, resultaat gericht, initiatiefrijk en hebt ervaring met de doelgroep, waar je met een groot inlevingsvermogen mee werkt. Je communiceert makkelijk op elk niveau en kunt zaken bespreekbaar maken. Je bent stressbestendig, flexibel, creatief, energiek, kwaliteits- en klantgericht en beschikt over een gezonde dosis humor.
Je beschikt minimaal over een MBO-opleiding (niveau 4 richting techniek én activiteitenbegeleiding) en een aantal jaren leidinggevende ervaring in een productieomgeving. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een prettige werksfeer.
  • Een afwisselende functie voor 24 uur per week (met de mogelijkheid voor uitbreiding als het aantal medewerkers toeneemt).
  • Bij goed functioneren en wederzijds vertrouwen een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Ben jij degene die wij zoeken?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Eppo Gutteling (Hoofd Stilema), tel: 06 83 52 19 85, e-mail: eppo.gutteling@circulus-berkel.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Werkbegeleider Werkplaats. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 31 mei 2021.

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.