Circulus-Berkel richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus-Berkel is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus-Berkel werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus-Berkel werkzaam zijn.

Circulus-Berkel is op zoek naar een werkbegeleider voor de Buitenploeg in Deventer. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Bij de Buitenploeg werken mensen die veelvuldig in aanraking zijn geweest met justitie. Zij verrichten werkzaamheden in het buitengebied. Ze krijgen intensieve persoonlijke begeleiding bij het oplossen van hun problemen. De kans op terugval in criminele activiteiten wordt daardoor beduidend verminderd.
Als werkbegeleider van deze groep begeleidt en instrueer je de medewerkers. Je hebt begrip voor ze en weet het beste in hen naar boven te halen. Je hebt dan ook een sociaal hart, maar staat wel degelijk heel stevig in je schoenen.
Je bent praktisch ingesteld, graag de hele dag in de buitenlucht en niet vies van hard werken. Je bent de spin in het web, ook naar opdrachtgevers.

Dit ga je doen

De Buitenploeg heeft een eigen locatie, eigen begeleiders en eigen werkzaamheden. Die werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld het handmatig reinigen van private en publieke voorzieningen en groenonderhoud. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Daarbij houd je de kwaliteitsnormen goed in de gaten en natuurlijk zorg je ervoor dat er veilig wordt gewerkt.

Dit is je profiel

Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en werkt en denkt op MBO4-niveau, waarbij een sociaal-agogische achtergrond een pre is. Je beschikt over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig.
Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn bij deze functie onontbeerlijk. Je beschikt over een rijbewijs B. Rijbewijs BE is een pré.
Daarnaast heb je affiniteit met groenwerkzaamheden en ben je in het bezit van een bosmaaier- en/of motorzaagcertificaat (of je bent bereid om die te halen).

Wij bieden

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 32 uur per week.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Een fijn team om in te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Bennie Moes (Teamleider Buurtbeheer)
tel: 06 41 07 63 56, E-mail: b.moes@cambio.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Werkbegeleider Buitenploeg. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot 10 december 2021.

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.