Vacature Teamleider (m/v)

Circulus-Berkel is op zoek naar een teamleider voor de unit Grondstoffen (voor locatie Apeldoorn) voor 40 uur per week.

Als teamleider val je onder de unit Grondstoffen en rapporteer je rechtstreeks aan de unitleider. Je stuurt tussen de 25 tot 40 medewerkers aan.

Wat houdt de functie in?   

Als Teamleider Unit Grondstoffen ben je, samen met de collega’s van de afdeling, verantwoordelijk voor het gescheiden inzamelen van grondstoffen. Middels de juiste inzet van mensen en middelen, zorg jij ervoor dat de dagelijkse stroom van grondstoffen juist wordt beheerd. In overleg met de planner maak je de week- en dagplanning voor inzet van personeel en materieel. Je houdt de kosten en de efficiency bij op de afdeling. Daarnaast ben je coördinator winter- en storingsdienst. Je ziet toe dat taken worden uitgevoerd zoals deze zijn afgesproken in de dienstverleningsovereenkomst en levert input om te komen tot optimalisaties.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau, richting logistiek.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een team en staat stevig in je schoenen.
 • Je houdt het beoogde resultaat goed in het oog, ook als er sprake is van tegenslag of tegenwerking. Je zoekt naar alternatieve wegen, als dit nodig is, maar blijft realistisch.
 • Je organiseert het werk en verdeelt dit onder de juiste mensen. Je bent opbouwend kritisch en ondersteunt mensen bij het verbeteren van zijn/haar kennis en vaardigheden.
 • Je stimuleert en enthousiasmeert mensen voor de uitvoering van het werk.
 • Je kan een boodschap helder en duidelijk overbrengen en maakt standpunten gemakkelijk duidelijk tijdens overleg en geeft anderen de gelegenheid er op te reageren.

Wij bieden:                 

 • Je gaat samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsens omgeving waar open communicatie de boventoon voert.
 • Je krijgt de kans om mee te denken en om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Een full-time arbeidsovereenkomst (40 uur). De werktijden zijn in overleg met de collega teamleider flexibel in te delen over 6 dagen met verschoven begin en eindtijden.
 • Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Interesse gewekt?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Reageer dan per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en je CV naar e-mail: solliciteren@circulus-berkel.nl onder vermelding van teamleider.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mario Roelofs, unitleider Grondstoffen, tel: 06 10 13 46 89, e-mail: mario.roelofs@circulus-berkel.nl

Ook interessant


Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.