Vacature teamleider (m/v)

 

Circulus-Berkel is op zoek naar een Teamleider voor Buurtacademie Doesburg en Jongerencentrum 0313 voor 32 uur per week.

 

Als teamleider val je onder de unit Mens & Maatschappij en rapporteer je rechtstreeks aan Hoofd Buurtbeheer. Je stuurt een team van jongerenwerkers en vrijwilligers aan.

De functie:

Multifunctioneel centrum Buurtacademie Doesburg is een voorziening van de gemeente Doesburg en gericht op verbinden in de breedste zin van het woord. De Buurtacademie zet zich, samen met verschillende partners in voor participatie, educatie en ontmoeting.

Onder verantwoordelijkheid van de teamleider draait de Buurtacademie op betrokken en bevlogen vrijwilligers. Als teamleider breng jij vrijwilligers en organisaties, op allerlei gebieden, met elkaar in contact. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing maar ook voor de vrijwilligers van diverse onderdelen, waaronder de Taalwerkplaats waar zo’n 40 vrijwillige taalmaatjes deel van uit maken.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor Jongerencentrum 0313.

0313 Richt zich op locatiegericht jongerenwerk, outreachend jongerenwerk, evenementen voor jongeren, activiteiten voor jonge Doesburgers (9-14 jaar). Ook is sport een belangrijk onderdeel en maakt de buurtsportcoach voor jongeren onderdeel uit van het team.

Je bent werkzaam in het sociaal domein en er is een directe relatie met onder andere (jeugd)hulpverlening. Je signaleert, verwijst en kijkt hoe door samenwerking de inzet van het jongerenwerk en Buurtacademie Doesburg een positieve bijdrage kan blijven leveren in de Doesburgse samenleving.

Een belangrijk onderdeel van de functie is een netwerk opbouwen, relaties leggen met bewoners, ondernemers, instanties en diverse organisaties. Samen met deze partners ben je staat nieuwe initiatieven op te zetten en projecten te draaien.

Jouw profiel:

  • MBO/HBO-werk en/of denkniveau
  • Een aantal jaren relevante werkervaring
  • Mensen en organisaties kunnen samenbrengen en schakelen tussen verschillende niveaus
  • Een stevige, evenwichtige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Ontwikkelen, coachen, aansturen en coördineren van mensen, werk en processen
  • Ondernemend, kansen zien, vernieuwen
  • Organisatietalent met oog voor doorontwikkeling

Wij bieden:

  • Je gaat samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsens werkomgeving waar open communicatie de boventoon voert.
  • Je krijgt de kans om mee te denken en om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Interesse:

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Reageer dan per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en je CV naar e-mail: solliciteren@circulus-berkel.nl onder vermelding van Teamleider Buurtbeheer Doesburg.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Remmelt Aarts, (Hoofd Buurtbeheer), tel: 06-14420504, e-mail: r.aarts@cambio.nl

Solliciteren kan tot 4 december 2019.
De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern gepubliceerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ook interessant

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.