Circulus-Berkel is op zoek naar een Teamleider BuitenRuimte in Lochem. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Als teamleider BuitenRuimte sta je met twee voeten stevig in de openbare ruimte. Je maakt je mensen enthousiast voor het werk dat ze doen, stuurt je team aan op een positieve manier en legt makkelijk contact met mensen. Je draagt de openbare ruimte een warm hart toe en weet waar je het over hebt. Bovendien heb je oog en oor voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Je bent een leidinggevende die luistert, vertrouwen wekt, inspireert en met een flinke dosis gezond verstand in het leven staat, ook als het eens anders gaat dan je had gedacht. Daarnaast ben je een kei in het administratieve proces: juist de mix van ‘buiten en binnen’ werken, maakt deze functie voor jou aantrekkelijk.

Dit ga je doen

Je geeft leiding aan een groep van 10 tot 25 medewerkers. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden (op het gebied van civiele- en groenwerkzaamheden) voor de gemeente Lochem worden uitgevoerd op de afgesproken manier. Daarbij stuur je ook (externe) aannemers aan.

Dit is je profiel

Je hebt ervaring in het mensgericht leiding geven en bent inhoudelijk goed op de hoogte van het werk dat er ligt in de openbare ruimte.
Een afgeronde opleiding op (minimaal) MBO-4 niveau is een vereiste.
Vanzelfsprekend staan kwaliteit en efficiency hoog in je vaandel, maar vooral ook oog en oor voor je medewerkers is van het grootste belang.
Je houdt je deskundigheid op peil, blijft je ontwikkelen én je hebt ervaring met administratieve processen en relevante computerprogramma’s.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 40 uur per week, in overleg flexibel in te delen.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Teun Vleerbos (Hoofd Bedrijfsbureau BuitenRuimte),
telefonisch: 06 3486 2367 of via e-mail.

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar via e-mail, o.v.v. Teamleider BuitenRuimte. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 23 augustus 2020

De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.