Vacature Teamleider Buitenruimte (m/v) voor 40 uur per week

Als Teamleider val je onder de unit Buitenruimte en rapporteer je rechtstreeks aan de Unitleider. Je stuurt tussen de 10 tot 25 medewerkers aan. Standplaats is Lochem.

De functie

Als Teamleider Buitenruimte stuur je mensen en middelen zo aan dat de dienstverleningsovereenkomst (DVO) van de gemeente wordt uitgevoerd op het gebied van groen- en civiele werkzaamheden. Je geeft dagelijks leiding aan uitvoerende medewerkers, doelgroepen (medewerkers vanuit sociale werkgelegenheid of met activeringsachtergrond) en uitzendkrachten. Je doet dit conform de afgesproken kwaliteit, effectief en efficiënt en je bent regelmatig buiten in het werkgebied om aan te sturen. Je draagt zorg voor goede processen en structuren om samen veilig en duurzaam te werken. Je motiveert en stimuleert en draagt zorg voor verbinding tussen medewerkers onderling en met collega’s van kantoor.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO/HBO-niveau.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een team en staat stevig in je schoenen.
 • Je houdt het beoogde resultaat goed in het oog, ook als er sprake is van tegenslag of tegenwerking. Je zoekt naar alternatieve wegen als dit nodig is, bent flexibel en blijft realistisch.
 • Je organiseert het werk en verdeelt dit onder de juiste mensen. Je bent opbouwend kritisch en ondersteunt mensen bij het verbeteren van zijn/haar kennis en vaardigheden.
 • Je stimuleert en enthousiasmeert mensen voor de uitvoering van het werk.
 • Je kan een boodschap helder en duidelijk overbrengen en maakt standpunten gemakkelijk duidelijk tijdens overleg en geeft anderen de gelegenheid te reageren.
 • Je communiceert makkelijk met bewoners en wijk-/dorpsraden.
 • Je bent deskundig en blijft kennis actueel houden en ontwikkelen (zowel vakinhoudelijk als managementvaardigheden).

Wat wij bieden

 • Je gaat samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsens werkomgeving waar open communicatie de boventoon voert.
 • Je krijgt de kans om mee te denken en om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Een fulltime arbeidsovereenkomst (40 uur). De werktijden zijn in overleg met de collega Teamleider flexibel in te delen.
 • Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij de cao Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Reageer dan per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en je cv naar e-mail: solliciteren@circulus-berkel.nl onder vermelding van Teamleider Buitenruimte.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Walter van Kessel (Unitleider a.i.), telefonisch via 06-53685004 of via e-mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ook interessant

 

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.