Circulus-Berkel is op zoek naar een KAM-functionaris. Is deze interessante baan iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

De functie

Het kwaliteits- en veiligheidsbeleid van Circulus-Berkel wordt samen met de directie en management vastgesteld en vertaald naar een KAM-meerjarenplan.
Als KAM-functionaris ben je verantwoordelijk voor het helpen opstellen van dit beleid en voor de uitvoering van de meerjarenplannen. In de dagelijkse praktijk zoek je  verbinding met de operationeel leidinggevenden en - waar nodig - werk je samen met de stafdiensten aan de praktische ondersteuning van de uitvoering.
Op kwaliteitsgebied houd je regelmatig de processen bij Circulus-Berkel tegen het licht van de ISO 9001:2015 norm en je doet verbetervoorstellen.
Je stelt je dienstverlenend op, maar hebt ook een dikke huid en een lange adem.
Goede relaties, vertrouwen en kennis van de organisatie en de collega’s die er werken zijn van essentieel belang bij deze functie. Die bouw je na verloop van tijd op. Bij goed functioneren (van twee kanten) bieden we je na een jaar dan ook graag een contract aan voor onbepaalde tijd.

Dit ga je doen

Als KAM-functionaris geef je - gevraagd en ongevraagd - advies aan directie, management en teamleiders. Je adviseert en ondersteunt bij het uitvoeren van het KAM-meerjarenplan. Bovendien treed je op als preventiemedewerker.
Naast de dagelijkse ondersteuning op kwaliteits- en veiligheidsgebied (natuurlijk ook op de werkvloer)  ontwikkel je - in overleg met directie, management en uitvoering - plannen, bijvoorbeeld gericht op veiligheidscommunicatie en veiligheidsbewustzijn. En natuurlijk trek jij de kar als het gaat om de uitvoering van deze plannen.

Dit is je profiel

Je hebt minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en werkt en denkt op HBO-niveau, waarbij een bedrijfskundige achtergrond met de focus op procesmanagement een pre is. Je hebt kennis van ISO 9001 en VCA en bent in het bezit van een diploma Middelbare Veiligheidskunde. Je hebt affiniteit met techniek en je beschikt over een rijbewijs B.
Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn bij deze functie onontbeerlijk. Je bent een harde werker en daarnaast ben je creatief, initiatiefrijk, proactief en een teamplayer. Je vindt het belangrijk om mensen en afdelingen te verbinden.

Wij bieden

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 32-40 uur per week, in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Een fijn team om in te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Gé Stuiver (Programmamanager)
tel: 06 83 52 42 02, e-mail: ge.stuiver@circulus-berkel.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. KAM-functionaris. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 24 februari 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.