Hoofd Bedrijfsbureau unit BuitenRuimte (m/v)

Circulus-Berkel is op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau voor de unit Buitenruimte, locatie Lochem. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De functie

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het organiseren en afstemmen van de werkzaamheden ten behoeve van de voorbereiding en planning van de werkzaamheden in de uitvoering. Dit houdt onder meer in het voorbereiden en - in overleg met Unitleider en Adviseurs Gemeenten - definiëren van de dienstverlening. Deze toets je aan de uitvoeringscapaciteit. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeringsplan, de juiste calculaties en managementrapportages.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de bewaking van budgetten, inkoopaansturing, het optimaal inrichten en gebruiken van het ERP-systeem (BORVision), het aanleveren en analyseren van informatie en bewaken van de leveringsperformance. Je geeft inspirerend en coachend leiding aan de afdeling Bedrijfsbureau.

Je bent in staat om een brug te slaan tussen de klantwensen en de uitvoering en draagvlak te creëren voor het vastgestelde beleid. Je kan de boodschap duidelijk overbrengen zowel binnen de afdeling als ook richting de uitvoering.

Je geeft leiding aan circa 15 medewerkers die onder meer werkzaam zijn als Planner, Werkvoorbereider/Calculator, Beheerder Groen/Civiel, Medewerker Toezicht en Monitoring.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Technische Bedrijfskunde of Tuin en Landschapsinrichting.
  • Je hebt ervaring met wijk- en gebiedsgericht werken.
  • Je hebt procesmatig inzicht en kunt hoofd- en bijzaken op een logische manier ordenen en begrijpt hoe processen werken.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven en coachen, je bent sociaal vaardig en kunt de randvoorwaarden scheppen waardoor jouw team tot optimaal presteren komt.
  • Je kunt plannen en organiseren, doelstellingen formuleren en prioriteiten stellen. De planning en uit te voeren acties zijn in lijn met de beschikbare capaciteit en marges.
  • Je bent omgevingsbewust. Ervaring met een gemeentelijke en/of politiek-bestuurlijke omgeving is een pre.               

Wat we bieden

  • Je gaat samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsens omgeving waar open communicatie de boventoon voert.
  • Je krijgt de kans om mee te denken en om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij de cao Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Reageer dan per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@circulus-berkel.nl onder vermelding van Hoofd Bedrijfsbureau

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Walter van Kessel, Unitleider Buitenruimte, a.i., telefoon 06-53685004. Een assessmenttest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

 

Ook interessant

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.