Chauffeur Kraanwagen

Circulus-Berkel richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus-Berkel is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus-Berkel werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus-Berkel werkzaam zijn.

Circulus-Berkel is op zoek naar een Chauffeur Kraanwagen in Apeldoorn. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Als chauffeur bij Circulus-Berkel vind je het een uitdaging om op de kraanwagen te rijden. Je werkt graag in een team en houdt ervan om samen met de collega’s in je team de werkzaamheden die voor de dag gepland staan uit te voeren. Je bent enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, flexibel en niet vies van hard werken. Je denkt graag mee over verbeteringen die we kunnen doorvoeren in het werk.

Dit ga je doen

Je bestuurt en belaadt de kraanwagen en controleert of het juiste afval wordt aangeboden. Eventuele vervuiling of afwijkingen geef je direct door.
Vanzelfsprekend zorg je voor het dagelijks onderhoud van de kraanwagens: onder jouw professionele handelingen rijden ze als een zonnetje en ze hebben geen geheimen voor je. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden.

Dit is je profiel

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van een rijbewijs C en Code-95 en je hebt een ruime ervaring als chauffeur. Het hebben van het certificaat ‘Werken met de autolaadkraan’ is een pré. Heb je dat niet, dan ben je bereid de opleiding daarvoor te volgen.
Je beschikt over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een klantgerichte werkstijl. Je werkt in een rooster van 5 x 8 of 4 x 10 uren, verdeeld over 6 werkdagen en je bent bereid om ook op afwijkende tijden (weekend, avond en feestdagen) en locaties te werken als dat nodig is.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een fijn team om in te werken
  • Een afwisselende functie voor 40 uur per week.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Bert Elzerman tel: 06 83 52 93 31,
e-mail: bert.elzerman@circulus-berkel.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Chauffeur Kraanwagen. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.