Circulus-Berkel is op zoek naar chauffeurs in Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Als chauffeur bij Circulus-Berkel vind je het leuk om op verschillende voertuigen te rijden. Je werkt graag in een team en houdt ervan om samen met de collega’s in je team de werkzaamheden die voor de dag gepland staan uit te voeren. Je bent enthousiast, flexibel en niet vies van hard werken. Naast je werkzaamheden als chauffeur ben je bereid om ook andere werkzaamheden te doen als dat zo uitkomt. Denk aan inzet bij gladheidsbestrijding, storingsdiensten of op het recycleplein. Kortom: je bent allround inzetbaar.

Dit ga je doen

Je verzorgt de huis-aan-huis inzameling van (huishoudelijk) restafval, GFT, PMD en oud papier. Daarbij let je er op of het afval op de juiste manier wordt aangeboden.
Afhankelijk van het voertuig waar je mee rijdt, horen daar ook de taken van een belader bij.
Vanzelfsprekend zorg je voor het dagelijks onderhoud van de voertuigen waar je mee werkt: onder jouw professionele handelingen rijden ze als een zonnetje en ze hebben geen geheimen voor je.

Dit is je profiel

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van een rijbewijs C en Code-95 en je hebt één tot twee jaar ervaring als chauffeur.
Circulus-Berkel werkt met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt; jij vindt het leuk om deze collega’s te ondersteunen en te begeleiden.
Je beschikt over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een klantgerichte werkstijl. Je bent bereid om ook op afwijkende tijden (weekend en avond) te werken als dat nodig is.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een parttime of fulltime functie.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Een fijn team om in te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Miquel Huigen (Teamleider Grondstoffen),
tel: 06 20 85 41 57. 

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Chauffeur. Wie weet zit je dan binnenkort – op gepaste afstand - bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.