Circulus-Berkel is op zoek naar een Beheerder Groen in de gemeente Lochem.

Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Als Beheerder Groen ben je een uitstekende organisator en weet je de theorie en dagelijkse praktijk naadloos met elkaar te verbinden. Je bent het groene aanspreekpunt tussen de gemeente en je collega’s. Samen met hen zorg jij ervoor dat de buitenruimte er uitstekend bij ligt. Daarnaast vind je het belangrijk dat bewoners ook een stem hebben bij hun eigen leefomgeving: bewonersparticipatie staat hoog in je vaandel.

Dit ga je doen

Je adviseert bij de plannen, projecten en het beleid van de gemeente Lochem en stemt de uitvoering ervan af men de mensen in de praktijk.
Je bereidt het werk uitstekend voor (bijvoorbeeld door het opstellen van kaplijsten en beplantingsplannen), houd je bezig met speeltoestellen en - als het nodig is - ook met elementen en half-verhardingen.
Je houdt toezicht op werkzaamheden die uitbesteed worden en bewaakt daarvan de voortgang, kosten en kwaliteit.
Vanzelfsprekend los je klachten en meldingen in de openbare ruimte snel en klantvriendelijk op.

Dit is je profiel

Je beschikt over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een flexibele en klantgerichte, maar ook zakelijke, werkstijl. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en daadkrachtig; je denkt niet alleen, je doet ook!
Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring in de richting van cultuurtechniek. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met CROW-beeldbestekken, de RAW-systematiek, en het werken met ERP-systemen en MS Office. Ervaring in het werken met Autocad is een pre.
Goede communicatieve (ook schriftelijk) en sociale vaardigheden zijn bij deze functie onontbeerlijk. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 32-40 uur per week.
  • Bij goed functioneren en wederzijds vertrouwen een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Een fijn team om in te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Teun Vleerbos (Hoofd Bedrijfsbureau), tel: 06 34 86 23 67
e-mail: teun.vleerbos@circulus-berkel.nl.

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Beheerder Groen. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan nog!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.