Circulus-Berkel is op zoek naar een Allround Monteur Werkplaats in Apeldoorn. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Als allround (eerste) monteur ben je praktisch ingesteld en heb je twee rechterhanden. Je wordt enthousiast van het werken met en aan de complexe bedrijfswagens van de organisatie en je bent niet vies van hard werken.
Je hebt veel affiniteit met elektrotechniek, want natuurlijk zijn elektrische bedrijfswagens ook bij Circulus-Berkel de wagens van de toekomst.
Nog geen volleerd eerste monteur bedrijfswagens, maar wel geïnteresseerd? Neem dan vooral contact op. Circulus-Berkel wil graag in jou en je opleiding investeren.

Dit ga je doen

Je verricht inspecties aan de voertuigen en voert onderhoud en reparaties uit; aan de wagens én aan de opbouw. Dat doe je op hydraulisch, pneumatisch en elektrisch gebied. Het doen van APK-keuringen behoort ook tot je takenpakket.
Natuurlijk werk je samen met het team en doen jullie alle voorkomende werkzaamheden die je in een werkplaats kunt verwachten. Samen zorgen jullie ervoor dat alles – letterlijk en figuurlijk – op rolletjes verloopt.

Dit is je profiel

Je werkt netjes en zorgvuldig en beschikt over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid voor de wagens waar je mee werkt.
Je functioneert op MBO-werk- en denkniveau en hebt ervaring met besturings- en elektrotechniek. Je bent bereid om – als je die nog niet hebt gedaan – de opleiding tot eerste monteur bedrijfswagens te volgen.
Je bent breed inzetbaar (ook voor storingsdiensten) en bereid om cursussen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Een fijn team om in te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Harry Diks, Chef wagenpark tel: 088 708 20 65
E-mail: harry.diks@circulus-berkel.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Allround Monteur Werkplaats Apeldoorn. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 02 juli 2020.

 

 

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.