Werken bij Circulus-Berkel, iets voor jou?

Circulus-Berkel richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus-Berkel is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus-Berkel werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus-Berkel werkzaam zijn.

 


Interesse?

Hieronder vind je actuele vacatures en lees je hoe je een open sollicitatie kunt insturen.

Vacatures

Vacature Werkbegeleider Fietsenwerkplaats

Onze fietsenwerkplaats in Deventer verkoopt gebruikte en nieuwe fietsen en er worden fietsen gerepareerd. Als werkbegeleider fietsenwerkplaats begeleid, instrueer en activeer je medewerkers bij het uitvoeren en het aanleren van één of meerdere werkactiviteiten en –vaardigheden. Dit doe je samen met een collega werkbegeleider. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Lees dan vooral verder!

Vacature teamleider BuitenRuimte (Lochem)

Als teamleider BuitenRuimte sta je met twee voeten stevig in de openbare ruimte. Je maakt je mensen enthousiast voor het werk dat ze doen, stuurt je team aan op een positieve manier en legt makkelijk contact met mensen. Je draagt de openbare ruimte een warm hart toe en weet waar je het over hebt. Bovendien heb je oog en oor voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Vacature Hoofd Bureau Logistiek

Bureau Logistiek is het hart van de organisatie. Alles komt hier samen en de werkzaamheden raken alle afdelingen. Planning, werkvoorbereiding, data-analyse en de administratieve verwerking daarvan zijn immers de kerntaken van Bureau Logistiek. Als hoofd van deze afdeling ben je dan ook de spin in het grote web van Circulus-Berkel. Bureau Logistiek is volop in ontwikkeling en we verwachten van jou dan ook dat je houdt van een stevige uitdaging om het team in deze ontwikkelingen mee te nemen en op een positieve manier te begeleiden. Vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat je meedenkt en meebeslist over de keuzes die de komende tijd worden gemaakt. Spreekt dit je aan? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 24 augustus.

Vacature Adviseur/Relatiebeheerders Gemeenten

Als adviseur/relatiebeheerder gemeenten bij Circulus-Berkel help je gemeenten bij het oplossen van uitdagende vraagstukken. Hoe gaan we om met onze grondstoffen? Hoe veranderen we de buitenruimte in een gedeelde leefomgeving? Hoe zetten we daarbij in op sociale werkgelegenheid en bewonersparticipatie? Je levert een bijdrage aan de strategie van onze organisatie en de daarbij in te zetten transities. Je komt te werken in een dynamisch team waarmee je nauw samenwerkt. Spreekt dit je aan? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 8 augustus.

KAM-functionaris

Als KAM-functionaris ben je verantwoordelijk voor het helpen opstellen van kwaliteits- en veiligheidsbeleid en voor de uitvoering van de meerjarenplannen. Een afwisselende, veelzijdige functie. 

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn welkom! Stuur een e-mail aan solliciteren@circulus-berkel.nl met als onderwerp 'Open sollicitatie'.

 

 

 

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

 

 

 

 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.