Werken bij Circulus-Berkel, iets voor jou?

Circulus-Berkel richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus-Berkel is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus-Berkel werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus-Berkel werkzaam zijn.

Hieronder vind je actuele vacatures en lees je hoe je een open sollicitatie kunt insturen.

Vacatures

 

Werkbegeleider Buitenploeg Deventer

Heb jij een sociaal hart, maar sta je wel heel stevig in je schoenen? Ben je praktisch ingesteld, graag de hele dag in de buitenlucht en niet vies van hard werken? Weet jij het beste naar boven te halen in mensen die veelvuldig in aanraking zijn geweest met justitie door ze begripvol te begeleiden? Dan hebben wij een mooie vacature voor je!

Monteur elektrische mobiliteit

Ben jij de monteur van de toekomst?
Circulus-Berkel zoekt voor haar werkplaats een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek!


Onze werkplaats richt zich met name op het beheer, reparatie en onderhoud van onze eigen indrukwekkende vloot van ongeveer 200 voertuigen. We verduurzamen ons wagenpark snel en we gaan de komende tijd met steeds meer elektrische voertuigen rijden. Daarom zoeken we een monteur die zichzelf wil ontwikkelen tot de monteur van de toekomst! Natuurlijk ondersteunen we je daarbij  met opleiding en training.
Lijkt jou dit een uitdaging en wil je er meer van weten? Kom dan langs voor koffie, een rondleiding en een goed gesprek met teamleider wagenpark Harry Diks.
Je kunt Harry bereiken op tel: 088 708 20 65 of per e-mail: harry.diks@circulus-berkel.nl

Vacature Teamleider BuitenRuimte Deventer

Circulus-Berkel is op zoek naar een Teamleider BuitenRuimte voor de locatie Deventer. Draag jij de openbare ruimte een warm hart toe en maak je mensen enthousiast voor het werk dat ze doen? Lees dan snel verder! 

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Vind je het een uitdaging om op de kraanwagen te rijden? Werk je graag in een team en houd je ervan om samen met collega’s de werkzaamheden die voor de dag gepland staan uit te voeren? Ben je enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, flexibel en niet vies van hard werken? Dan is deze vacature vast iets voor jou!  

Vacature lid Raad van Commissarissen Circulus-Berkel

Circulus-Berkel is op zoek naar een lid voor de Raad van Commissarissen. Wij zoeken een man/vrouw met een zakelijke achtergrond en een maatschappelijke drive. Een professional die kan schakelen op de technologische én op de sociale innovatiekansen van Circulus-Berkel.

Vacature Technisch Specialist Containerbeheer

Ben jij een teamspeler die kan samenwerken om een gezamenlijk resultaat neer te zetten? Een technisch specialist met kennis van elektrotechniek, automatiseringssystemen en liefde voor techniek? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 18 oktober! 

Vacature Hoofd Bureau Logistiek

Het Bureau Logistiek is het hart van de afdeling Grondstoffen, waar alles samenkomt en waar de werkzaamheden ook andere afdelingen raken. Het hoofd bureau logistiek is lid van het managementteam.
Kerntaken van het bureau zijn planning, werkvoorbereiding, data-analyse en de administratieve verwerking. Je bent de spin in het web van Circulus-Berkel. De afdeling is volop in ontwikkeling en als  hoofd neem je je team mee in de ontwikkelingen en begeleidt de vijf medewerkers (die werkzaam zijn als planner, werkvoorbereider, data-analist en administratief medewerker) op een positieve manier. Je staat aan de start van het meedenken en meebeslissen over de keuzes die we de komende periode maken.
Je organiseert de werkzaamheden ten behoeve van de planning, ontwikkelt nieuwe initiatieven om de processen te verbeteren om de efficiency en kwaliteit te verhogen. Met als resultaat een efficiënte bedrijfsvoering.
Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 14 oktober. 

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur een e-mail aan solliciteren@circulus-berkel.nl met als onderwerp 'Open sollicitatie'.

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daar gaan we voor! We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket: van afvalinzameling tot beheer-, groen- of veegtaken. Van onderhoud van ons moderne wagenpark tot klantcontact en begeleiding van medewerkers met een kwetsbare positie. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je ons laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus-Berkel  krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.