Een heerlijke lunch, een rondleiding aan de Dorrestraat en drie inspirerende workshops. Een aantal medewerkers van de gemeente Deventer geniet donderdag 13 juli van een bijzonder teamuitje bij Cambio.

De mensen van CambioKeuken hebben voor een prima lunch gezorgd voor de ongeveer dertig gasten. Als altijd bereid met verse, vaak lokale producten.

Na die lunch is het tijd voor een rondleiding. Want natuurlijk is de Techniekfabriek te vinden aan de Dorrestraat, maar ook bijvoorbeeld ‘Kledingbank’ Second Chance en de Speelgoedbank vinden er onderdak. Sociale initiatieven die inwoners van Deventer die minder te besteden hebben een steuntje in de rug bieden.

Workshops

Daarna is het tijd om zelf aan het werk te gaan. Bij CambioKeuken worden verse partysnacks gemaakt: gezonde, maar vooral lekkere alternatieven voor de zak chips en de vette happen die vaak op feestjes worden geserveerd. Makkelijk te maken ook nog, dus succes gegarandeerd!


Bij de Techniekfabriek kunnen de deelnemers aan de slag met het maken van een spinner, met eigen vingerafdruk én met het ‘slaan’ van touw voor een fietsslot. Zo kunnen de gasten een aantal werkzaamheden van de Techniekfabriek zelf ervaren.

Gepubliceerd op 14 juli 2017