Waar vind ik de containers bij mij in de buurt? Zowel op onze Afvalvrij App als op deze website zijn deze nu makkelijk te vinden.

Containers in de buurt

Waar vind ik de containers bij mij in de buurt? Zowel op onze Afvalvrij App als op deze website zijn deze nu makkelijk te vinden nadat u uw postcode heeft ingegeven of inlogt met uw account. Hieronder een voorbeeld. Voor de containers bij u in de buurt gaat u naar Mijn Containers.

Voorbeeld

Hieronder vindt u een voorbeeld hoe het er uit ziet op de website. Standaard staat de restafvalcontainer aangevinkt. U kunt ook de andere typen containers die u wilt zien aanvinken, of juist uitzetten. Op de Afvalvrij App kunt u de containers zien per afvalsoort; daar is de weergave iets anders dan op de website.

Alle diensten op een rij

Het tonen van containerlocaties op deze website is opgenomen in de overzichtspagina van producten en diensten die voor uw gemeente van toepassing zijn. Deze dienstverlening verschilt per gemeente. Hieronder vindt u een voorbeeld van deze pagina. U kunt deze diensten via de knop Online Regelen op de homepage inzien.

Voorbeeld

 

 

 

Gepubliceerd op 28 maart 2018