01 december 2021 Locaties volgens dienstregeling open, ook na 17.00 uur

Locaties volgens dienstregeling open, ook na 17.00 uur

Locaties van Circulus-Berkel met openingstijden na 17.00 uur blijven geopend. De inzameling van huishoudelijk afval is een essentiële dienstverlening en daarom valt Circulus-Berkel niet onder de tijdelijke avondsluiting.

Sinds zondag 28 november 2021 gelden er nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, waaronder een avondsluiting voor veel bedrijven na 17.00 uur.

Circulus-Berkel valt echter onder de ‘essentiële bedrijven’. Dit zijn bedrijven die voorzien in de belangrijkste levensbehoeften en die niet onder de avondsluiting vallen. Onze normale openingstijden blijven daarom gelden, ook op de plekken waar we na 17.00 uur open zijn, zoals enkele Recyclepleinen met avondopenstelling en halteplaatsen van de chemokar. Hier vindt u onze openingstijden.

Let op

  • Komt u bij Circulus-Berkel? Houd voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) tot medewerkers en andere bezoekers. Bezoek bij gezondheidsklachten het Recycleplein niet.
      
  • Gooi Corona-afval op de juiste manier weg: papieren zakdoekjes, mondkapjes en latex handschoenen doet u bij het restafval.
Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws