Geslaagd open huis op Aalsvoort

Circulus-Berkel is actief in acht gemeenten in de regio. De medewerkers zijn verdeeld zijn over verschillende locaties in verschillende gemeente. In Lochem zijn de medewerkers van Circulus-Berkel BuitenRuimte vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie op het bedrijventerrein Aalsvoort. Een modern kantoorgebouw met fijne werkplekken en een goede uitvalsbasis voor de werknemers van de BuitenRuimte met veel – overdekte – stallingsmogelijkheden voor alle voertuigen en materieel die in de gemeente Lochem in gebruik zijn.

De Lochemse werknemers zijn inmiddels helemaal ingeburgerd op hun nieuwe locatie. Tijd om gebouw en materieel te laten zien aan familie, vrienden en collega’s van andere locaties.
En hoewel het weer niet heel erg meewerkte, was het een drukbezochte, gezellige middag aan de Aalsvoort 100. Iedereen kon het gebouw bekijken, kinderen mochten in kolkenzuiger zitten, volwassenen – goed ingesnoerd – met de hoogwerker de lucht in. De kinderen konden aan de slag met een bouwplaat van een veegwagen (of er eentje meenemen voor thuis) en iedereen kon op een ludieke manier op de foto. Een woodcarver toverde een machtig stuk Douglasstam om tot een prachtige adelaar.

Gezellig

Het regende het grootste deel van de middag, waardoor veel collega’s en aanhang na de bezichtiging van de locatie elkaars gezelschap opzochten op een droge plek. Daar was het goed toeven met een drankje, een hapje én… een echte ijscokar. Ondanks de niet al te hoge temperatuur vonden de ijsje gretig aftrek – en niet alleen bij de kinderen!

 

Gepubliceerd op 23 september 2018