15 november 2018 DSF-shop uitgebreid

DSF-shop uitgebreid

DSF-shop wordt uitgebreid

Als lid van de DSF ontvangt u cambi’s wanneer u een koeriertje aanmeldt of meedoet aan bepaalde acties. In de DSF-shop kunt u voor de gespaarde Cambi’s handige artikelen kopen. De laatste jaren is er aan het assortiment artikelen weinig veranderd. Op initiatief van vrijwilliger Houkje Hiddema is daar nu verandering in gekomen!

Houkje is inmiddels twee jaar als vaste vrijwilliger verbonden aan de Deventer Schoon Familie. Tijdens verschillende acties spreekt Houkje veel actieve DSF-leden. Dan blijkt dat een flink aantal van hen al zo ongeveer alles heeft verzameld wat in de DSF-shop verkrijgbaar is en ook buren en familie  hebben voorzien van opruimmaterialen. 
 

Nieuwe producten en diensten

Het zet Houkje aan het denken over uitbreiding van de producten in de DSF-shop: ‘Cambio heeft zó veel te bieden, met bijvoorbeeld producten van  Cambio-Keuken, de Fietsenwerkplaats en de TechniekFabriek, daar moeten we toch iets mee kunnen doen.’ Ze gaat in overleg met verschillende mensen bij Cambio en maakt een plan om de DSF-shop aantrekkelijker te maken. Resultaat: het assortiment in de DSF-shop is flink uitgebreid.
De huidige producten blijven, maar er komen nieuwe producten bij. Portemonneetjes en tassen van de TechniekFabriek en een Growkit om zelf oesterzwammen te kweken. Maar bijvoorbeeld ook diensten: een opknapbeurt voor je fiets, of gezellig aanschuiven bij de maaltijd in Ludgerus.
‘Zelf vind ik de Oesterzwammen-Growkit wel heel erg leuk. En ik ga zeker mijn fiets naar de fietsenwerkplaats brengen’, aldus Houkje. ‘Maar het belangrijkste is dat we als DSF laten zien dat het niet alleen leuk is om samen je buurt schoon te maken, maar dat je er ook nog iets aan overhoudt!’

Vanaf vandaag (15 november) zijn alle nieuwe (en natuurlijk ook de oude) producten en diensten te vinden op de website van de Deventer Schoon Familie.
Neem dus snel een kijkje op de nieuwe pagina’s van de DSF-shop!


 DSF-Shop 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws