Drukke vrijdag bij CambioKeuken

Vrijdag 6 oktober is het al vroeg een drukte van belang bij Cambio-Keuken in Deventer. Samen met vijf medewerkers van de afdeling Flex/Pro van het Ministerie van Volksgezondheid Werkgelegenheid en Sociale Zaken bereiden de mensen van CambioKeuken een lunch voor, voor deelnemers aan de tweedaagse bezinningsexcursie van het ministerie.
Tegelijkertijd wordt er een lunch gemaakt voor een kleine honderd medewerkers van Kindcentrum Borgele én zijn de Cambiomedewerkers aan het eind van de dag nog actief bij de barbecue van het Kindcentrum.

De 25 medewerkers van het ministerie zijn op 5 en 6 oktober in Deventer voor hun jaarlijkse tweedaagse bezinning. Zij verdiepen zich in de Deventer aanpak ‘Van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag’. Twee dagen lang nemen ze een kijkje bij verschillende projecten.

Reflectielunch Ministerie VWS

Vrijdag wordt de tweedaagse afgesloten met een zogenoemde reflectielunch bij Cambio waar ook een groot aantal Deventer vertegenwoordigers aanwezig is.
In totaal zitten rond de zestig mensen aan tafel bij de gezamenlijke lunch; de bezoekers uit Den Haag en bestuurders/beleidsmedewerkers uit Deventer. Onder het genot van een heerlijk lunch wisselen ze uit welke conclusies en waarden zij uit dit werkbezoek hebben gehaald en waar zij verder mee aan de slag gaan.

Kindcentrum Borgele

Zo’n kleine honderd medewerkers van het Kindcentrum hebben een gezamenlijke studiedag deze vrijdag. De lunch voor deze mensen is klaargemaakt bij CambioKeuken. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. De medewerkers van CambioKeuken zorgen ervoor dat het vlees heerlijk gaar op de borden komt en dat iedereen voorzien wordt van een drankje.

Gepubliceerd op 09 oktober 2017