31 oktober 2019 Depot Eerbeek gesloten

Depot Eerbeek gesloten

Het depot aan de Ringlaan 3a in Eerbeek is met onmiddelijke ingang gesloten. U kunt in plaats hiervan terecht bij de Recyclepleinen van Circulus-Berkel in Zutphen en Apeldoorn. Ook kunt u een afspraak maken met de chemokar om klein chemisch afval aan huis op te laten halen.

Het depot in Eerbeek is per direct gesloten. Op deze plek komt  woningbouw. Het Depot in Eerbeek was eenmaal in de twee maanden op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur geopend voor het wegbrengen van kleine hoeveelheden asbest, elektrische apparaten, klein chemisch afval en frituurolie.

Waar kunt u terecht?

  • U kunt voor het wegbrengen van asbest, elektrische apparaten, klein chemisch afval en frituurolie gratis terecht bij de Recyclepleinen in Zutphen en Apeldoorn. Vergeet niet uw milieupas mee te nemen.
  • Of bezoek het depot in Brummen, Arnhemsestraat 53a. Het depot in Brummen is geopend op de eerste vrijdag van de even maanden van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Kleine elektrische apparaten kunt u ook in de BEST-tas doen.
  • U kunt ook een afspraak maken met de chemokar. Uw klein chemisch afval wordt dan gratis thuis opgehaald. Kies voor de optie 'ophalen KGA (klein gevaarlijk afval)'.
  • Kringloopbedrijf 2Switch haalt elektrische apparaten aan huis op. Informeer naar de mogelijkheden.
Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws