Cambio op Deventer Marktplein

Deventer Marktplein is ieder jaar weer een broedplaats voor commerciële inspiratie, interessante contacten, succesvolle ideeën en veel zakelijke gezelligheid. De editie van 2017 vond plaats op woensdag 15 november in het stadion van Go Ahead Eagles. Zo’n zestig standhouders waren aanwezig op het ondernemersplein en natuurlijk was Cambio ook dit jaar aanwezig op het ondernemersplein.

Op dat ondernemersplein immers ben je als organisatie zichtbaar en in staat om te investeren in nieuwe en bestaande relaties. ‘En dat is dan ook precies wat we hebben gedaan’, vertelt Jan Willem ten Wolde van Cambio. ‘We hadden naast onze vertrouwde fietsen de mooie bezem VEEG ook producten opgesteld van de Techniekfabriek. Bij de Techniekfabriek maken we mooie, duurzame producten van grondstoffen die nu nog te vaak als afval worden gezien. Daarmee kunnen we ondernemingen ook helpen als ze iets duurzaams met hun grondstoffen willen doen. Het was fijn om dat aan veel mensen te kunnen laten zien.’

Techniekfabriek

Oesterzwammen kweken op koffiedik (dat wordt opgehaald bij een groot aantal bedrijven in Deventer), mooie tassen maken van oude banners, oerdegelijke fietssloten ‘slaan’ van oud touw, bij de Techniekfabriek kan het allemaal. Ook vanuit politieke hoek was daarvoor aandacht tijdens het Deventer Marktplein en de Techniekfabriek verheugt zich op een aantal werkbezoeken.

Gepubliceerd op 16 november 2017