Burgemeester König op bezoek bij Cambio Buurtbeheer

Op vrijdagmiddag 7 december bracht (waarnemend) burgemeester Ron König een bezoek aan Cambio Buurtbeheer aan de Karel de Grotelaan in Deventer. In anderhalf uur tijd kreeg hij een mooie inkijk in dit bruisende onderdeel van Circulus-Berkel.

Na een uitleg over alles wat Cambio Buurtbeheer doet en inhoudt was het tijd voor een rondje langs  diverse werkateliers en buurtinitiatieven. Een aantal Cambio-medewerkers  - die mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt begeleiden - stond klaar om de burgemeester meer uitleg te geven over diverse werkonderdelen. Cambio-Keuken, Cambio-Schoonmaak, Cambio-Wasserette en natuurlijk de TechniekFabriek kwamen daarbij aan bod. Een aantal trajectmedewerkers vertelde zelf hoe belangrijk de werkervaring is die ze opdoen bij Cambio Buurtbeheer.

Verrassend veelzijdig

Natuurlijk ontkwam burgemeester Ron König niet aan het plaatsen van een handtekening op de ‘handtekeningenmuur’ in de TechniekFabriek.  ‘Ik ben zeer verrast door de veelzijdigheid die ik aantref op deze plek!’, was zijn positieve conclusie aan het eind van zijn bezoek.

Meer foto's vindt u op de Facebookpagina van Cambio.

Gepubliceerd op 07 december 2018