18 maart 2019 Samen houden we Lochem schoon. Doe je mee deze week?

Samen houden we Lochem schoon. Doe je mee deze week?

Samen houden we Lochem schoon

Geef je op en doe mee deze week!

Vorig jaar was het al een groot succes: in de Week van Nederland Schoon ruimde jong en oud op verschillende plaatsen in de gemeente Lochem zwerfafval op. Ouderen met kinderen van de kinderopvang, leerlingen van een basisschool met vrijwilligers van de buurtvereniging, er ontstonden mooie combinaties met één gezamenlijk doel: Lochem schoner maken!

Doe van 16 t/m 23 maart mee aan een van de acties

Dat smaakt naar meer: dit jaar organiseren en ondersteunen Stichting Welzijn Lochem, de gemeente Lochem en Circulus-Berkel allerlei leuke acties rondom het opruimen van zwerfafval.

Samen zwerfafval opruimen is leuk en nuttig: het is gezellig, je leert elkaar beter en op een andere manier kennen én het resultaat is een schone, opgeruimde buurt. En daar wordt iedereen vrolijk van.

In alle kernen van de gemeente Lochem

In alle kernen van onze mooie gemeente worden acties gehouden en we roepen bewoners(groepen), scholen en (sport)verenigingen dan ook op om mee te doen! De acties vinden plaats in de week van 18 t/m 23 maart. Hoogtepunt ligt natuurlijk op zaterdag 23 maart: de Landelijke Opschoondag!

Stichting Welzijn Lochem, de gemeente Lochem en Circulus-Berkel zorgen voor een hapje en een drankje, opruimmaterialen, veiligheidshesjes en natuurlijk voor het afvoeren van het opgeruimde afval.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Of jouw school, groep of vereniging aanmelden? Stuur een mailtje naar Seher Boya van SWL.

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws