07 mei 2021 Ruimere openingstijden voor Recycleplein Lochem

Ruimere openingstijden voor Recycleplein Lochem

Het Recycleplein aan de Aalsvoort 117 in Lochem krijgt voorlopig ruimere openingstijden. Met ingang van 15 mei kunt u er ook op zaterdagmiddag en donderdagavond terecht. Na de zomer wordt bekeken of de ruimere openingstijden een succes zijn en blijven.

Het Recycleplein in Lochem bestaat uit een gratis deel voor het scheiden van onder meer elektrische apparaten, frituurolie, hard kunststof (zoals oude tuinmeubels), metalen, oud papier en karton, pmd en piepschuim. Ook snoeiafval kan er gebracht worden, tot 500 kilo per jaar is gratis. Grof huishoudelijk afval, hout, matrassen en puin kunt u er tegen betaling kwijt. Klik hier voor een compleet overzicht en de tarieven. Vergeet niet uw milieupas mee te nemen!

Proef

De ruimere openingstijden van het Recycleplein Lochem op de zaterdag (tot 17.00 uur) en donderdagvond (tot 20.00 uur) zijn een proef. Na de zomer evalueert de gemeente of de ruimere openingstijden in een behoefte voorzien en voortgezet worden.

Klein chemisch afval

Op het Recycleplein Lochem komt binnenkort ook een innamepunt voor klein chemisch afval. U kunt er dan ook terecht voor het wegbrengen van allerlei gevaarlijk huishoudelijk afval, zoals batterijen, motorolie, spaarlampen en verf. Zodra dit innamepunt gereed is, stopt de inzameling door de chemokar. In gemeentenieuws in de Berkelbode en op deze website leest u hier binnenkort meer over.

Reycleplein Aalsvoort 117 Lochem

Openingstijden met ingang van zaterdag 15 mei:

  • maandag     8.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag       8.00 tot 17.00 uur
  • woensdag   8.00 tot 17.00 uur
  • donderdag  8.00 tot 20.00 uur
  • vrijdag         8.00 tot 17.00 uur
  • zaterdag      9.00 tot 17.00 uur
Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws