16 juli 2020 Oproep: kent u een bijzondere boom?

Oproep: kent u een bijzondere boom?

Een boom in de openbare ruimte, waar u regelmatig langsfietst of -loopt, waar zomaar eens uw oog op viel of waar u een herinnering aan heeft. Een ‘gewone’ boom kan voor u een BuitenGewone boom zijn. Kent u zo’n boom in de gemeente Lochem? We horen graag!

BuitenGewone boom Lochem

De gemeente Lochem en Circulus-Berkel leggen komende tijd weer verhalen over gemeentelijke bomen vast. Samen met u. De verhalen vindt u in de krant en op onze speciale pagina  dBuitengewonebomenlochem.nl  Hoe u meedoet? U leest het hieronder.

Deel uw verhaal en foto van een gemeentelijke boom

  • Laat ons weten welke boom in de openbare ruimte voor u speciaal is en waar deze staat. Stuur een foto (min. 1MB, mag van smartphone) mee, zodat wij de boom herkennen.
  • Stuur deze info en bijlage vóór 15 september 2020 naar onzebomen@lochem.nl
  • Voor 15 oktober 2020 hoort u of uw BuitenGewone boom en uw verhaal een portret krijgen. Dit portret wordt  geplaatst naast het Gemeentenieuws, op de speciale webpagina buitengewonebomenlochem.nl en de site van de gemeente.

We kijken uit naar uw verhaal!

Waarom BuitenGewone boom? 

Lochem is een groene gemeente. Daar zetten we ons iedere dag voor in. Waarom en hoe we dat doen vertellen we graag. Maar we horen ook graag wat groen met ú doet.
Uw en onze verhalen delen we in een mooie rubriek. Mét een mooi portret van uw BuitenGewone boom. Daarbij vertellen wij meer over onder meer  het onderhoud, kenmerken, historie en onze zorg voor bomen.  Daarin is iedere boom uniek.  

 

Klik op de foto voor de flyer

 

 

BuitenGewone boom maakt deel uit van Lochem Buitengewoon Groen, een groeninitiatief van de gemeente Lochem en Circulus-Berkel BuitenRuimte samen met inwoners.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws