20 februari 2018 Groen is doen.nu

Groen is doen.nu

Groen is doen.nu

Vóór 2030 net zo veel energie opwekken als er wordt verbruikt, grondstoffen niet verloren laten gaan maar hergebruiken: in de gemeente Lochem staan we voor een belangrijke uitdaging.

Om dat te bereiken moet er veel gebeuren. Gelukkig leveren inwoners al een belangrijke bijdrage, bijvoorbeeld met het goed scheiden van afval. Om iedereen op weg te helpen bij het kiezen van duurzame oplossingen verschijnen dit jaar in de Berkelbode zes themapagina’s onder de naam GroenisDoen.nu. Met tips, weetjes, oproepen en nieuwe ontwikkelingen.  De gemeente Lochem bundelt daarin de krachten van de verschillende duurzame initiatieven en organisaties. Waaronder ook Circulus-Berkel.

Verschil maken

Iedereen kan het verschil maken en duurzaam met energie en grondstoffen omgaan. Denk aan uw huis isoleren, zelf energie opwekken, oude spullen hergebruiken, bewust omgaan met water, restafval verminderen. Thuis, op het werk of op school.

In de eerste GroenisDoen.nu-editie in de Berkelbode wordt aandacht gegeven aan zonne-energie. Wilt u de pagina teruglezen? Klik dan hier.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws