06 juli 2020 Kringloopcentrum Stilema zoekt vrijwilligers!

Kringloopcentrum Stilema zoekt vrijwilligers!

De leukste eersteklas winkel voor tweedehands meubels, kleding, boeken, apparaten, speelgoed en andere verrassende artikelen is op zoek naar vrijwilligers.
Stilema biedt activering en (arbeidsmatige) dagbesteding aan voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Daarnaast werken er beroepskrachten en vrijwilligers. En van die vrijwilligers kunnen ze er nog wel een paar gebruiken!

Er is van alles te doen bij Stilema. Het kringloopcentrum in Vaassen is op zoek naar onder andere: chauffeurs, medewerkers voor de kassa, of de winkel en voor de inname, selectie en verkoop van kleding. Maar er is ook plaats voor Handige Harry’s:  opknappers, fietsherstellers, elektra-reparateurs, reclamemakers en verkopers. Kortom: er is een keur aan leuke, interessante en boeiende vrijwilligersklussen.

Interesse?

Zie jij het zitten om het – in Coronatijd – helemaal opgeknapte bedrijf aan de slag te gaan als vrijwilliger? In een veilige omgeving en mogelijk met behoud van uitkering of een indicatie voor dagbesteding vanuit de WMO of de WLZ? Ken je iemand die belangstelling heeft?
Stuur dan een mailtje naar info@stilema.nl of bel naar 0578 57 29 98. Wie weet zit je binnenkort bij ons op de koffie!

Meer weten over Stilema? Kijk dan even op deze pagina.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws