12 oktober 2018 Inzameling BEST-tas Doesburg

Inzameling BEST-tas Doesburg

Inzameling BEST-tas

Heeft u boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed of textiel over en wilt u de spullen wegdoen? Denk dan aan de BEST-tas!

De BEST-tas is een stevige tas van gerecycled plastic waarin u Boeken, kleine Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel kunt doen. Spullen die anders nog vaak bij het restafval belanden. En dat is jammer, want het zijn spullen die prima hergebruikt of gerecycled kunnen worden. De tas wordt bij u aan huis opgehaald en dat is ‘Best makkelijk’!

Minder restafval

Met de tas winnen we samen grondstoffen terug en verminderen we de hoeveelheid restafval. Dat is winst voor het milieu. Bovendien levert de inzameling en sortering sociale werkgelegenheid op. De BEST-tas is een initiatief van de gemeente Doesburg, Circulus-Berkel, kringloopbedrijf 2Switch, Weee Nederland en Leger des Heils Reshare.

Nieuwe BEST-tas

Wie een BEST-tas aan de weg heeft gezet, krijgt de eerstvolgende bezorgronde automatisch een nieuwe tas thuisbezorgd. De inzameling in de gemeente Doesburg vindt plaats in februari, juni en oktober 2018. Uw inzameldagen vindt u op uw papieren afvalkalender,  de digitale kalender en de app. De bezorging van de BEST-tassen vindt plaats van 23 t/m 26 januari, 22 t/m 25 mei en 18 t/m 21 september 2018.

Doe ook mee!

Heeft u nog niet eerder meegedaan aan de BEST-tas of bent u uw BEST-tas kwijt? Bestel dan via het digitaal loket gratis een BEST-tas.

 Naar het digitale loket 

Heeft u tijdens de bezorgperiode geen BEST-tas ontvangen, terwijl u deze wel had verwacht? Bel dan ons Servicenummer: 0900 9552. Voor dit nummer betaalt u alleen het lokale tarief van uw eigen provider, geen toeslag.

Lees meer over de BEST-tas
Veelgestelde vragen over de BEST-tas

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws