20 november 2017 Afvalkalender in de bus

Afvalkalender in de bus

Nieuwe afvalkalender in de bus

Eind november worden traditiegetrouw de afvalkalenders bezorgd. Alle inwoners van Doesburg ontvangen een exemplaar in de bus. De bezorging vindt plaats van 20 t/m 25 november.

De afvalkalender 2018 is een uitgave van de gemeente Doesburg en Circulus-Berkel. De kalender zet de inzameldagen van het restafval, gft, pmd, het oud papier en de BEST-tas op een rij. Daarnaast leest u meer informatie over de inzameling en afvalscheiding. De kalender gaat per 1 december in.

Neem contact op

Heeft u geen afvalkalender ontvangen of bent u uw exemplaar kwijt? Neem dan vanaf 28 november contact op met Circulus-Berkel. Dat kan telefonisch via 0900 9552 (gebruikelijk belkosten, geen toeslag) of stuur een WhatsApp naar 06 - 10507300. U kunt ook hier het contactformulier invullen. U krijgt dan een nieuw exemplaar toegestuurd.

Ook digitaal

Ook op de digitale afvalkalender van Circulus-Berkel kunt u de inzameldata raadplegen. U kunt de data bewaren als pdf of in uw digitale agenda zetten. Of gebruik de app van Circulus-Berkel met inzameldagen. Zo heeft u de inzameldagen altijd bij de hand. Meer informatie over de digitale kalender en app.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws