01 maart 2024 Vanaf 4 maart: Week van onze Helden!

Vanaf 4 maart: Week van onze Helden!

Van 4 t/m 10 maart is het de week van onze eigen helden. Want in deze landelijke Week van de Afvalhelden zetten wij al onze mensen eens extra in het zonnetje. Of ze nu in in het afval, de buitenruimte of het sociale domein werken. Doet u mee? 

Maak kennis met onze helden! 

  • Op onze speciale pagina vertelt iedere dag een collega's over zijn of haar vak. Van inzamelchauffeur en acceptant tot civieltechnisch of groenmedewerker: ze geven een inkijkje in hun werk!

 www.circulus.nl/weekvanonzehelden  

In het zonnetje

We zorgen ervoor dat onze collega’s weten dat ze gezien en gewaardeerd worden deze week! Door posters, traktaties en de interne aandacht die ze toekomt. Maar ook buiten geven we extra aandacht aan hun werk! 

Hoe kunt u ons daarbij helpen?

  • Geef onze collega's eens een 'duimpje'. Steek een duim omhoog als u ze ziet. Of hang een papieren duimpje op. Bijvoorbeeld aan de container of op uw autoraam als u het Recycleplein bezoekt. Deze kunt u hieronder downloaden. 
  • Natuurlijk is een kaartje, briefje of tekening ook leuk! Zoek jij een mooie kleurplaat? Je vindt een download en een link hieronder.   
  • U kunt ook het contactformulier gebruiken voor een spontaan berichtje of een WhatsApp-bericht sturen. We zorgen dat uw bericht op de goede plek terecht komt! 

    (tekst gaat door onder de afbeeldingen) 

 

 

Achter de schermen...

Iedereen die werkt aan een schone, mooie en sociale leefomgeving verdient  natuurlijk een dikke pluim. We bedanken daarom ook onze planners, monteurs, klantenservicemedewerkers en al die mensen achter de schermen die ons belangrijke werk mogelijk maken! We zijn trots op elkaar! 

Werken bij... 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij onze organisatie? Meer weten over werken bij Circulus? Neem eens een kijkje op de pagina Werken bij Circulus

Landelijke week

De Week van de Afvalhelden is een landelijk initiatief gecoördineerd door onze branchevereniging. Samen met zoveel mogelijk gemeenten, collega-organisaties én inwoners doen we ons best collega’s met waardevol werk in de spotlights te zetten! Meer weten? Kijk op weekvandeafvalhelden.nl

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws