Dienstverlening openbare ruimte

In de openbare ruimte wordt dagelijks hard gewerkt om de gemeente mooi, leefbaar en schoon te houden. Circulus-Berkel zorgt daarbij in Doesburg voor het onderhoud van het openbaar groen, maaiwerkzaamheden en voor onkruidbeheersing op verhardingen. Verder worden kolken onderhouden en gereinigd.

Circulus-Berkel BuitenRuimte

De groenteams van Circulus-Berkel BuitenRuimte richten zich in Doesburg op groenonderhoud, maaiwerkzaamheden en onkruidbestrijding op verhardingen. Het werk wordt gepland en aangestuurd door Circulus-Berkel en - in samenwerking met de gemeente - uitgevoerd door medewerkers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Daarnaast doen gemotiveerde krachten met een afstand tot regulier werk een periode werkervaring op. Dit team voert onder begeleiding aanvullende groenwerkzaamheden uit; zinvol werk dat met coaching kansen op een reguliere baan vergroot.


Werk in de buitenruimte, ruimte voor buitenwerk: Circulus-Berkel-collega's over het belang van kansen en plezierig werken.


Werken op beeld

De gemeente Doesburg werkt op basis van beeld: we kijken niet hoe vaak het onkruid wordt aangepakt maar gebruiken beelden. Deze beelden laten zien hoe het Doesburgse groen er minimaal bij moet liggen. Daarbij is een planmatige maar flexibele inspanning van belang. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat onkruid bij onverwacht groeizame weersomstandigheden niet snel genoeg aangepakt wordt en zetten we mensen en materieel in voor werkzaamheden die op dat moment relevant zijn. Niets is immers zo veranderlijk als het weer...

Uw meldingen

Heeft u een melding die betrekking heeft op de openbare ruimte in Doesburg? Voor uw meldingen, dus ook het openbare groen, kunt u terecht bij de gemeente Doesburg.

 

 Melding openbare ruimte 

 

 

 

 

 

Was deze informatie nuttig?

Ja Nee

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.