Circulus-Berkel is voor veel mensen een aantrekkelijke werkgever. De organisatie is groot en volop in beweging.

Werken bij Circulus-Berkel.

Iets voor jou?

Wie zijn wij?

Circulus-Berkel is een duurzaam dienstenbedrijf dat voor acht gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte verzorgt. Het werkgebied telt bijna 440.000 inwoners. Bij Circulus-Berkel werken - verspreid over zeven locaties - ruim 800 mensen, waarvan de helft in vaste dienst. De andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid of sociale activering bij ons werken.

Circulus-Berkel verduurzaamt de woon- en leefomgeving door te werken aan

  • milieu: minder afval, meer grondstoffen
  • sociale activering: kansen bieden werkt
  • excellente dienstverlening: het beste resultaat bereik je samen
  • bewonersparticipatie: samen voor een mooie buurt

Dit doen we mét en vóór onze gemeenten en hun inwoners.

We werken actief aan duurzaamheid

We zijn een duurzaam dienstenbedrijf. Dat wil zeggen dat we actief werken aan milieuwinst (minder afval, meer grondstoffen) en aan ontwikkeling van werk. De organisatie groeit. Dat biedt perspectief!

Interesse?

Hieronder vind je de vacatures waarop je nu kunt solliciteren. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom!  

Vacatures

 

Stagiaire P&O
Ben jij op zoek naar een uitdagende P&O-stage? Meld je dan bij Circulus-Berkel. Wij zoeken een stagiaire die - samen met de P&O-adviseurs en de Opleidingscoördinator - aan de slag gaat met uitdagende P&O-thema's.

Teamleider
Ben jij de man of vrouw die samenwerken met je team hoog in het vaandel heeft staan? Die beschikt over een motiverende en uitdagende stijl van leiding geven? Wil je graag werken in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe teamleider!

Allround monteur
Wil jij werken in een enthousiast, bevlogen team in de werkplaats van Circulus-Berkel? Onderhoud uitvoeren aan vrachtauto’s, laadkranen, kolkenzuigers, aanhangers, heftrucks, vuilnisauto’s, containerwagens en shovels? Storingen verhelpen en keuringen uitvoeren? Kortom; help jij je collega's veilig en met goed materieel de weg op? Solliciteer dan op deze uitdagende functie!

Vacature chauffeur vrachtwagen

Houd je van verantwoordelijk werk en zit je graag op de weg? Solliciteer dan nu naar de functie chauffeur vrachtwagen!

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn welkom! Stuur een e-mail aan solliciteren@circulus-berkel.nl met als onderwerp Open sollicitatie.

 

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onze strategie:

 Verduursamen

 

 

 

 

 

Was deze informatie nuttig?

Ja Nee

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.