15 maart 2021 Vragenlijst GF-afval apart bij hoogbouw Deventer

Vragenlijst GF-afval apart bij hoogbouw Deventer

Woont u in een hoogbouwcomplex in de gemeente Deventer? Dan krijgt u een brief over het apart inzamelen van Groente- en Fruitafval (GF). Helpt u ons mee om te zien waar al mogelijkheden zijn om GF gescheiden in te zamelen?
In de brief vindt u een link en een code met wachtwoord om een korte vragenlijst in te vullen. We hopen op een hoge respons, om zo nog meer bewoners van flats en appartementen in staat te stellen hun GF gescheiden aan te bieden!

De gemeente Deventer en Circulus-Berkel willen dat alle bewoners van wooncomplexen de mogelijkheid krijgen om hun Groente- en Fruitafval (GF- of keukenafval) gescheiden aan te leveren. Bij sommige wooncomplexen zijn al mogelijkheden om GF gratis aan te leveren, maar niet overal.
Wij vragen dan ook uw hulp om te inventariseren waar men al de mogelijkheid (al dan niet samen met andere bewoners) heeft om het GF te scheiden en waar nog niet. Zo kunnen we bepalen waar nog voorzieningen nodig zijn. De voorzieningen kunnen verschillen per wooncomplex.

Wat willen wij weten?

Wij willen graag weten of u momenteel de mogelijkheid heeft om uw GF-afval te scheiden en hoe u dat doet. We weten namelijk wel waar containers staan, maar helaas weten we niet of deze individueel of gezamenlijk gebruikt worden. Ook daar willen we graag inzicht in.
Daarvoor hebben we een korte vragenlijst gemaakt. Om die in te vullen heeft u uw inlogcode en wachtwoord nodig. Die vindt u in de brief. Daarmee weten we uw adres, zonder adres kunnen wij de gegevens niet verwerken. De vragenlijst is verder anoniem.

 Vragenlijst GF-afval apart bij hoogbouw 

GF scheiden: goed voor milieu en portemonnee

De meeste mensen scheiden hun GF graag. Omdat het beter is voor het milieu; GF wordt in onze regio verwerkt tot compost en groene energie. Maar het is ook goed voor uw portemonnee. Het aanbieden van GF is namelijk gratis in Deventer. U vermindert de hoeveelheid restafval door GF apart te houden.

Hebt u nog vragen?

Die beantwoorden we natuurlijk graag. De medewerkers van ons KlantContactCentrum zijn op werkdagen 08.00 tot 17.00 uur op de volgende manieren bereiken:

  •  Via ons servicenummer 0900 9552 (geen toeslag)
  •  Via WhatsApp 06 10 50 73 00 (u kunt ons daarop niet bellen)
  •  Via het contactformulier 
Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws