27 april 2021 Tijdelijke wijziging inzameling oud papier hoogbouw/binnenstad mei-juni

Tijdelijke wijziging inzameling oud papier hoogbouw/binnenstad mei-juni

Dit voorjaar verandert de inzameling van oud papier. U heeft daarover in maart een brief gehad. Voor bewoners van hoogbouw en de binnenstad van Deventer geldt dat er ondergrondse containers komen waar u – gratis – uw oud papier en karton kunt inleveren.
Om ervoor te zorgen dat u uw karton en oud papier makkelijk in de buurt kunt wegbrengen moeten er voldoende ondergrondse containers staan. De gemeente en Circulus-Berkel zoeken zorgvuldig naar geschikte locaties voor deze containers. Dat proces kost tijd.

Daarom halen we in de periode 1 mei t/m 2 juli oud papier en karton bij hoogbouw en in de binnenstad nog op de gebruikelijke wijze op, maar wel op andere inzameldagen!
In de week van 12 april krijgen alle bewoners die het betreft een brief met de nieuwe – tijdelijke – inzameldata. U vindt ze ook op deze pagina, door op onderstaande link te klikken en uw postcode en huisnummer in te voeren.

 Tijdelijke inzameldata mei/juni 

Naar de verzamelcontainer

Vanaf maandag 5 juli 2021 wordt het oud papier niet meer gebundeld of in dozen ingezameld. Vanaf die datum kunt u uw oud papier en karton naar een verzamelcontainer brengen.

 Voorlopige locaties ondergrondse containers 

Blauwe container

Heeft u een blauwe container aangevraagd? Die kunt u vanaf 1 mei 2021 aan de straat zetten. Kijk voor de juiste data (vanaf 16 april) in de digitale afvalkalender en in de Circulus-Berkel app. De app is gratis te downloaden in de App-store of Playstore.

Hebt u nog vragen?

Die beantwoorden we natuurlijk graag! De medewerkers van ons KlantContactCentrum zijn op werkdagen 08.00 tot 17.00 uur op de volgende manieren te bereiken:

  •                Via ons servicenummer 0900 9552 (geen toeslag)
  •                Via WhatsApp 06 10 50 73 00 (u kunt ons daarop niet bellen)
  •                Via het contactformulier op onze website www.circulus.nl
Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws