Zondag 18 november is het een drukte van belang bij de Koersenbrug aan de Gorsselseweg in Bathmen. Want… om 13.30 uur worden Sinterklaas en zijn Pieten er verwacht! 
Voordat de Goedheiligman met zijn boot op de Schipbeek arriveert is een aantal Pieten al druk in de weer met halsbrekende toeren bóven de Schipbeek. Compleet met afvalzakken en containers.

De kinderen hebben de dagen ervoor al flink opgeruimd in het dorp en al dat verzamelde afval moet óver de Schipbeek naar de auto van De Schoon Familie worden gebracht, zodat het netjes afgevoerd kan worden. De Pieten maken er een mooie show van en – met een beetje geluk én een beetje wijsheid – komt al het afval netjes in de bak van de auto terecht.

Schone dag

Nadat locoburgemeester Liesbeth Grijssen de Sint heeft ontvangen gaat hij in een mooie auto op weg naar Cultuurcentrum Braakhekke, waar heel veel kinderen op hem wachten. De auto van De Schoon Familie rijdt mee, zodat de opruimpieten de rommel die ze nog vinden meteen in de wagen kunnen gooien.
Sint kan terugkijken op een geslaagde, schone dag en de medewerkers van De Schoon Familie zijn maar wat blij dat ze deze dag een handje konden helpen!

Meer foto's zijn te vinden op de Facebookpagina van De Schoon Familie!

Gepubliceerd op 22 november 2018