29 juni 2020 Kleine bedrijven nu ook naar Westfalenstraat 5

Kleine bedrijven nu ook naar Westfalenstraat 5

Kleine bedrijven die gebruik maken van het Recycleplein in Deventer, kunnen met ingang van 29 juni 2020 terecht aan de Westfalenstraat 5. Tot nu toe maakten zij gebruik van de oude locatie aan de Westfalenstraat 18-20.

Op 9 maart 2020 is het nieuwe Recycleplein aan de Westfalenstraat 5 geopend. Particuliere bezoekers konden er sindsdien al terecht. Kleine bedrijven maakten nog gebruik van de oude locatie aan de overkant. Per 29 juni 2020 is alles gereed om ook de kleine bedrijven aan de Westfalenstraat 5 te ontvangen.

Openingstijden

Let op: bedrijven kunnen niet op zaterdag terecht. De openingstijden van het Recycleplein aan de Westfalenstraat 5 voor bedrijven zijn:

maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur

Spelregels voor bedrijven

Het nieuwe Recycleplein is alleen toegankelijk voor kleine voertuigen met een kleine aanhanger. De totale lengte inclusief aanhanger mag niet langer zijn dan 10 meter en niet zwaarder dan 3500 kilo. Alleen handmatig lossen, geen mogelijkheid tot kiepen. Sorteer wat u komt brengen zorgvuldig uit, zo zorgen we samen voor hergebruik. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de medewerkers op. Er kan alleen op de particuliere zijde gestort worden en niet in de overslaghal.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws