0570 62 22 10

Bladactie

Herfst. Regen, wind en bladeren, heel veel bladeren! Bladeren die niet worden opgeruimd zorgen voor veel rommel en soms zelfs gevaarlijke situaties in de wijk. Daarom is het verstandig om er voor te zorgen dat de bladeren voor de winter worden verwijderd.

Cambio doet elk jaar actie mee aan de bladactie van de gemeente Deventer. Samen met Circulus en Het Groenbedrijf zorgt Cambio er voor dat Deventer zo snel mogelijk ‘bladschoon’ wordt.

Cambio doet dat met de inmiddels overbekende ‘bladkoeriertjes’ onder het motto ‘U veegt, wij halen!’ en de bladverzamelwedstrijd van de basisscholen in Deventer.

Na de zomervakantie wordt bekend wanneer de Bladverzamelwedstrijd van 2017 wordt gehouden.

De data van de Bladactie van de gemeente Deventer van 2017 vindt u binnenkort op deze site. 

 U veegt, wij halen  

Deventer veegt elk jaar in november en december de stad schoon. Circulus-Berkel, Cambio en Het Groenbedrijf halen de bladeren van de stoep, van de wegen en - waar nodig - uit de plantsoenen. Het grootste deel van het blad wordt zo weggehaald. Bewoners kunnen meehelpen Deventer schoon te houden.

 Bladverzamelwedstrijd 

Elk jaar in de herfst organiseert Bennie Bladman een spannende wedstrijd voor de basisscholen in Deventer: de Bladverzamelwedstrijd.

Was deze informatie nuttig?

Ja Nee

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.