28 april 2020 Lange wachtrijen voor het Recycleplein

Lange wachtrijen voor het Recycleplein

Naar het Recycleplein?

Houd rekening met lange wachtrijen!

De wachtrijen op de Recyclepleinen nemen toe, nu veel mensen hun huis opruimen. Maar uw en onze gezondheid staan voorop: vanwege het Coronavirus worden slechts vijf auto's tegelijk op het Recycleplein toegelaten. Zo kan de dienstverlening op een veilige manier doorgaan. De drukte leidt echter tot lange wachtrijen. Overweeg daarom uw bezoek uit te stellen als het niet dringend noodzakelijk is.

Verder wijzen we u er graag op dat bezoekers in een wachtrij gewaarschuwd worden wanneer zij niet meer voor sluitingstijd het plein op kunnen. Vanaf enig moment voor sluitingstijd laten wij de rij dus niet meer aangroeien. 

Mocht u toch naar het Recycleplein gaan, volg dan de aanwijzingen van de acceptant en houd rekening met onze richtlijnen. Wij proberen onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan en hopen daarbij op uw begrip en medewerking! Meer over onze dienstverlening in deze bijzondere tijd vindt u op de actiepagina. 

Test druktemeter

Hoe actueel: de vraag hoe het aantal bezoekers op het Recycleplein beter gereguleerd kan worden. Nog voor de Coronacrisis uitbrak, leefde die vraag bij Circulus-Berkel. Een proef met een WTM-pod is uitgevoerd op het Recycleplein aan Aruba 16 in Apeldoorn. Daarmee konden bezoekers voordat ze op pad gingen, op circulus-berkel.nl zien hoe druk het was. De test is inmiddels geëindigd en de ervaringen worden op een rij gezet. 

 

 

 

Ga terug

Nieuwsberichten Cambio

DSF-actie in ‘anderhalvemetersamenleving’ DSF-actie in ‘anderhalvemetersamenleving’ Na een aantal actieloze maanden vanwege Corona, kunnen er vanaf juni weer opruimacties gehouden worden door de DSF. Zaterdag 6 juni bijten de leden van WorpWegWerpVrij het spits af. Met nieuwe Coronaregels, veel desinfectiemiddel, en alles op anderhalve meter afstand. Wethouder Frits Rorink laat weten blij te zijn met de actieve bewonersgroep. Lees hier verder Deventer Schoon Familie kan weer aan de slag! Deventer Schoon Familie kan weer aan de slag! De afgelopen maanden gooide Corona roet in het eten en moesten alle acties van de Deventer Schoon Familie worden afgelast. Nu per 1 juni de overheidsregels zijn versoepeld staat de DSF te popelen om weer te beginnen. Natuurlijk met inachtneming van de Coronaveiligheidsregels. Waar kan dat beter dan op de Worp, met de leden van WorpWegWerpVrij en onder ‘toezicht’ van wethouder Frits Rorink? Zaterdag 6 juni bijten zij het spits af van het actieseizoen. Lees hier verder Compost voor bezoekers Recycleplein Deventer Compost voor bezoekers Recycleplein Deventer Het is druk op de Recyclepleinen in Nederland; we zijn met z’n allen veel meer thuis in deze Coronatijd. De Nederlanders zijn massaal aan het opruimen en klussen geslagen en hebben veel spullen om naar het Recycleplein te brengen. Bovendien worden er – om uw veiligheid en die van de medewerkers te waarborgen en voldoende afstand te kunnen houden – minder auto’s tegelijkertijd op de pleinen toegelaten. Dat leidt soms tot langere wachttijden. Lees hier verder  Meer over Corona - overzicht maatregelen en nieuws Meer over Corona - overzicht maatregelen en nieuws Graag brengen wij u op de hoogte van de dienstverlening van Circulus-Berkel naar aanleiding van de overheidsmaatregelen rond het Coronavirus. Deze berichtgeving wordt dagelijks, of zo nodig vaker, bijgewerkt. Lees hier verder CambioKeuken kookt voor bewoners Ludgerus CambioKeuken kookt voor bewoners Ludgerus Vijf keer in de week kunnen de bewoners van Woon/zorgcentrum Ludgerus een gezonde, verse maaltijd bestellen bij de overburen van CambioKeuken. De medewerkers van CambioKeuken slagen er in – ook in deze lastige Coronatijden – deze dienstverlening op peil te houden, sterker nog: ze hebben hem zelfs uitgebreid! Lees hier verder Alles onder een dak Alles onder een dak Op vrijdag 6 maart heeft Circulus-Berkel de nieuwe locatie aan de Westfalenstraat officieel geopend. Op zaterdag 7 maart was aan de inwoners van Deventer om kennis te maken met de nieuwe locatie met alle voorzieningen. Ruim 850 mensen maakten gebruik van de gelegenheid een rondleiding te volgen en deel te nemen aan de activiteiten. Later deze week volgt nog een uitgebreid verslag.   Lees hier verder

Waar u terecht kunt

Openingstijden

Cambio

Westfalenstraat 5
7418dc Deventer

Route berekenen

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.