28 april 2020 Lange wachtrijen voor het Recycleplein

Lange wachtrijen voor het Recycleplein

Naar het Recycleplein?

Houd rekening met lange wachtrijen!

De wachtrijen op de Recyclepleinen nemen toe, nu veel mensen hun huis opruimen. Maar uw en onze gezondheid staan voorop: vanwege het Coronavirus worden slechts vijf auto's tegelijk op het Recycleplein toegelaten. Zo kan de dienstverlening op een veilige manier doorgaan. De drukte leidt echter tot lange wachtrijen. Overweeg daarom uw bezoek uit te stellen als het niet dringend noodzakelijk is.

Verder wijzen we u er graag op dat bezoekers in een wachtrij gewaarschuwd worden wanneer zij niet meer voor sluitingstijd het plein op kunnen. Vanaf enig moment voor sluitingstijd laten wij de rij dus niet meer aangroeien. 

Mocht u toch naar het Recycleplein gaan, volg dan de aanwijzingen van de acceptant en houd rekening met onze richtlijnen. Wij proberen onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan en hopen daarbij op uw begrip en medewerking! Meer over onze dienstverlening in deze bijzondere tijd vindt u op de actiepagina. 

Test druktemeter

Hoe actueel: de vraag hoe het aantal bezoekers op het Recycleplein beter gereguleerd kan worden. Nog voor de Coronacrisis uitbrak, leefde die vraag bij Circulus-Berkel. Een proef met een WTM-pod is uitgevoerd op het Recycleplein aan Aruba 16 in Apeldoorn. Daarmee konden bezoekers voordat ze op pad gingen, op circulus-berkel.nl zien hoe druk het was. De test is inmiddels geëindigd en de ervaringen worden op een rij gezet. 

 

 

 

Ga terug

Nieuwsberichten Cambio

 Meer over Corona - overzicht maatregelen en nieuws Meer over Corona - overzicht maatregelen en nieuws Graag brengen wij u op de hoogte van de dienstverlening van Circulus-Berkel naar aanleiding van de overheidsmaatregelen rond het Coronavirus. Deze berichtgeving wordt dagelijks, of zo nodig vaker, bijgewerkt. Lees hier verder Lange wachtrijen voor het Recycleplein Lange wachtrijen voor het Recycleplein Naar het Recycleplein? Houd rekening met lange wachtrijen! Lees hier verder CambioKeuken kookt voor bewoners Ludgerus CambioKeuken kookt voor bewoners Ludgerus Vijf keer in de week kunnen de bewoners van Woon/zorgcentrum Ludgerus een gezonde, verse maaltijd bestellen bij de overburen van CambioKeuken. De medewerkers van CambioKeuken slagen er in – ook in deze lastige Coronatijden – deze dienstverlening op peil te houden, sterker nog: ze hebben hem zelfs uitgebreid! Lees hier verder PMD-zakken nu alleen online te bestellen PMD-zakken nu alleen online te bestellen Veel locaties in Deventer die PMD-zakken verstrekken, zijn vanwege het Coronavirus gesloten.  Lees hier verder Alles onder een dak Alles onder een dak Op vrijdag 6 maart heeft Circulus-Berkel de nieuwe locatie aan de Westfalenstraat officieel geopend. Op zaterdag 7 maart was aan de inwoners van Deventer om kennis te maken met de nieuwe locatie met alle voorzieningen. Ruim 850 mensen maakten gebruik van de gelegenheid een rondleiding te volgen en deel te nemen aan de activiteiten. Later deze week volgt nog een uitgebreid verslag.   Lees hier verder Japanse duizendknoop in de tuin? Gebruik de grijze container! Japanse duizendknoop in de tuin? Gebruik de grijze container! De Japanse duizendknoop is een snelgroeiende plant met heel sterke wortels. Deze wortels kunnen schade veroorzaken aan woningen, wegen en bouwwerken. Ze groeien zowel verticaal als horizontaal en komen soms elders weer boven de grond. Daar groeien ze uit tot nieuwe woekeraars. De plant heeft door zijn extreme groei negatieve gevolgen voor andere flora en fauna. Lees hier verder

Waar u terecht kunt

Openingstijden

Cambio

Westfalenstraat 5
7418dc Deventer

Route berekenen

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.