Circulus-Berkel is voor veel mensen een aantrekkelijke werkgever. De organisatie is groot en volop in beweging.

Werken bij Circulus-Berkel.

Iets voor jou?

Wie zijn wij?

Circulus-Berkel is een duurzaam dienstenbedrijf dat voor negen gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte verzorgt. Het werkgebied telt bijna 440.000 inwoners. Bij Circulus-Berkel werken - verspreid over zeven locaties - ruim 800 mensen, waarvan de helft in vaste dienst. De andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid of sociale activering bij ons werken.

Circulus-Berkel verduurzaamt de woon- en leefomgeving door te werken aan

  • milieu: minder afval, meer grondstoffen
  • sociale activering: kansen bieden werkt
  • excellente dienstverlening: het beste resultaat bereik je samen
  • bewonersparticipatie: samen voor een mooie buurt

Dit doen we mét en vóór onze gemeenten en hun inwoners.

We werken actief aan duurzaamheid

We zijn een duurzaam dienstenbedrijf. Dat wil zeggen dat we actief werken aan milieuwinst (minder afval, meer grondstoffen) en aan ontwikkeling van werk. De organisatie groeit. Dat biedt perspectief!

Interesse?

Hieronder vind je de vacatures waarop je nu kunt solliciteren. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom!  

Vacatures

Business-, proces- en data-analist
Ben je een kei in het inrichten en beheren van systemen en heb je HBO-werk- en denkniveau in de richting van Bedrijfskundige Informatica en Management, dan hebben wij een echte spin-in-het-web functie voor je, waarbij je zowel analyseert, adviseert als optimaliseert.

Teamleider

Zorg jij samen met een team van 25 tot 40 medewerkers voor de gescheiden inzameling vanaf de locatie Apeldoorn? Sta je stevig in je schoenen en heb je ervaring met het aansturen en coachen van een team? Dan is de functie van Teamleider je misschien op het lijf geschreven!

Hoofd Materieelbeheer

Geef jij graag inspirerend leiding aan een afdeling van ruim twintig medewerkers? Zorg je voor kwalitatief goed functionerend materieel, terwijl je daarbij zorgvuldig de kosten-baten afweegt? Werk je graag in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu? Dan is deze functie iets voor jou!

Medewerkers (machinale) veegdienst

Schone straten en pleinen: daar werken we graag aan bij Circulus-Berkel. Jij ook? Dan is dit misschien wel de ideale baan voor jou!

Medewerker Civieltechniek

Werk je graag in de buitenlucht en wil je een bijdrage leveren aan een mooie, veilige leefomgeving in Lochem? Dan is werken bij Civieltechniek iets voor jou!

Vacature chauffeur vrachtwagen

Houd je van verantwoordelijk werk en zit je graag op de weg? Solliciteer dan nu naar de functie chauffeur vrachtwagen!

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn welkom! Stuur een e-mail aan solliciteren@circulus-berkel.nl met als onderwerp Open sollicitatie.

 

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onze strategie:

 Verduursamen

 

 

 

 

 

Was deze informatie nuttig?

Ja Nee

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.