04 mei 2020 Vanaf 6 mei opent Kringloop Aktief haar deuren weer

Vanaf 6 mei opent Kringloop Aktief haar deuren weer

In april sloot Kringloopbedrijf Aktief in Doetinchem tijdelijk de deuren vanwege de corona-maatregelen. Afgelopen weken zijn er achter de schermen bij Aktief de nodige voorzieningen getroffen om bezoekers en medewerkers te verzekeren van een veilige omgeving. Op woensdag 6 mei opent Aktief daarom de deuren weer!

Omdat er grote drukte verwacht wordt bij de inname zijn er voorlopig ruimere openingstijden. Bezoekers kunnen terecht van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 07.00 tot 17.00 uur. Blijf rustig in de rij wachten tot u aan de beurt bent en volg de aanwijzingen van het personeel op. De gemiddelde wachttijden staan op www.aktiefonline.nl en worden regelmatig geactualiseerd.

Weer aan het werk

Het is een bewuste keuze van Aktief om te heropenen aangezien de inname van goederen een belangrijk onderdeel is van Kringloop Aktief. Tientallen werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hierdoor weer aan het werk en de producten die worden ingenomen, krijgen zo een tweede leven. 

Kijk voor meer informatie op www.aktiefonline.nl of de Facebookpagina van Aktief.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws