14 januari 2020 Ophalen grijze containers

Ophalen grijze containers

Van 20 tot en met 24 januari vindt in Bronckhorst de laatste reguliere inzameling van restafval met de grijze containers plaats. Van 20 tot en met 31 januari worden de grijze containers ingenomen.

De grijze containers worden in de week van 20 tot en met 24 januari op de reguliere inzameldag door Circulus-Berkel geleegd. Deze laatste inzameling is gratis. Vervolgens worden de containers door onze partner DBI Container Service B.V opgehaald. Op sommige adressen wordt de container nog dezelfde dag opgehaald, bij andere adressen gebeurt dit een of meer dagen later. Het innemen van de containers loopt tot en met 31 januari 2020.

 

  • Valt bij u de ophaaldag samen met de inzameldag van het restafval, dan zet u de grijze container uiterlijk om 7.30 uur op de gebruikelijke plek aan de weg. Circulus-Berkel leegt eerst uw container. Laat de lege container aan de weg staan, DBI haalt deze op.
  • Valt bij u de ophaaldag niet samen met de inzameldag, dan kunt u de grijze container na de inzameling bij huis zetten. Op de ophaaldag zet u de lege container om uiterlijk 7.00 uur aan de weg. DBI start een half uur eerder met ophalen dan de inzameling gebruikelijk start.

Inzamelen op maat

Woont u in het buitengebied en maakt u al langer gebruik van ‘inzamelen op maat’? Vergeet u dan niet aan te melden voor de gratis inzameling in de week van 20 tot en met 24 januari!

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws